Що може бути більш важливим

Один Нью-Йоркський міський водія написав на своїй сторінці FB:
Я пішов з правого місця і п'яти. Після очікування декількох хвилин я знову сигналізував. Так як це було повинно бути мій останній рейс, я думаю, про те, як залишити, але замість того, як я припаркував машину, ходив до дверей і збивався. "Чи не хвилина, - відповів крихкий, похилий жіночий голос. Я почув щось перетягування на підлозі.
Після довгої паузи відкриваються двері. Маленька жінка в її 90-ті стояв перед мною. Вона була одягнена каліко плаття і шапка з вілом, як ніби з 1940-х кіно.
На ній був невеликий вафель. У квартирі не було багато років. Всі меблі покриті листами.
На стінах немає годинників, на полиці немає брелоків або страв. У куті був картонний ящик, наповнений фото і скляним посудом.
«Чи можу я прийняти мій мішок на машину?» Вона сказала: Я забрав валізу на машину, а потім повернувся до допомоги жінки.
Взяла руку і ми повільно ходимо до автомобіля.
Вона продовжила подякувати мені за свою доброту. "Це нічого, - сказав він. Я просто намагаюся лікувати своїх пасажирів, як я хочу, щоб мати справу.
"А, ти такий хороший хлопчик, - сказала вона. Коли ми отримали в машині, вона подарувала мені адресу, а потім попросила, "Чи можна приїхати через центр міста? й
«Це не найкоротший спосіб», Я швидко відповів. . . ?
"О, я не розумію, - сказала вона. «Я не поспішаю. Я збираюся до хоспісу.
Я дивився в дзеркало заднього огляду. Її очі сяйво. «Мої сім'ї залишили довго!», вона продовжила в тихому голосі. Лікар каже, що я не маю дуже довгого.
Я спокійно поширив свою руку і вимкнув метр.
«Чому маршруті ви хотіли б прийняти?» Я запитав.
На наступні два години ми поїхали через місто. Вона показала мені будинок, де вона використовується для роботи в якості ліфта.
Ми поїхали через район, де вона і її чоловік жив, коли вони були молодят. Вона показала мені меблевий склад, який колись був танцювальним залом, де вона практикувалася як маленька дівчина.
Іноді вона попросить мене уповільнити перед тим, хто має певну будівлю або алею, і сидіти в темряву, кажучи нічого.
Тоді вона сказала: "Я втомився, тому нехай зараз. й
Ми поїхали в тишу на адресу, вона дала мені. Це була невелика будівля, як невеликий санаторій, з проїздом по невеликому порту.
Два парамедики підіймали машину, як тільки ми приїхали. Вони були обережні, допомогли їй.
Вони повинні чекати її.
Я відкрив багажник і взяв невеликий валіз на двері. Жінка вже була в колясці.

«Що я тебе зажадала? Вона запитала, зняла її гаманець.
"Не на всіх, - сказав я.
«Ви повинні зробити життя», – відповів вона.
"Для інших пасажирів" я відповів.
Майже без загиблості я прокинувся і захопив її, вона протримала мене щільно.
«Дяку дам стару даму». Вона сказала: «Дякую вам. й
Я поклала свою руку, а потім зліва... За спиною закривали двері, це був звук іншої книги життєвого закриття.
Я не збираю більше пасажирів на шляху назад. Я пішов, де очі дивилися, занурившись в мої думки. Для решти нас, що день, я міг ледь говорити. Яка жінка отримала сердитися водій, або хтось, хто не може чекати, щоб закінчити його зсув? Що, якщо я відмовив її запит, або якщо я захопив пару разів, то я пішов?
В кінці я хотів би сказати, що я ніколи не зробив нічого важливіше в моєму житті.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное