свінгери

До 300 видів голубів. Ці птахи живуть у всіх частинах світу, крім екстремальних холодних зон, але більшість видів живуть в тропічних кліматах.

Півони мають сливу тіло; невелику голову; і короткі, міцні ноги. Їх пір'я відрізняється міцністю і гладкістю, ніж більшість інших птахів. Структура перо свиней може розгладити потік повітря навколо тіла птахів під час польоту. Деякі види голубів мають спеціально сформовані перо, які можуть допомогти їм літати на швидкості повільніше, ніж нормально. Інші види мають пір'я, які виробляють певні звуки під час польоту. Цікаво, що голубці спілкуються між собою через ці звуки.

Більшість видів голубів становить 15 до 38 сантиметрів.

Більшість голубів мають тьмяні перо, як правило, чорний, синій, коричневий або сірий. Чоловіки і жінки більшості видів схожі, але чоловіки трохи більше і більш розумні. Деякі види, такі як Азіатська фруктова голубка і чутлива голубка, посідає серед найкрасивіших птахів у світі. Ці птахи мають яскраві ознаки на передніх частинах їх тіла. Порося може використовувати її маркування, щоб привернути половинку або погрожувати інші голубці того ж виду, що наближається до гнізда або території.

Цікаво, що голубці п'ють незвичайним способом. Півони приклеїти їх замочити в воді і смоктати рідину через неї, якби він був соломкою.

Під час Другої світової війни Я, голубець назвав Чер Ами (Дар один) врятував життя багатьох французьких солдатів, переніс повідомлення через розташування противника.

Цікавий факт, що голубці можуть досягати швидкості до 70 км на годину і можуть літати до 900 кілометрів на добу.

Дорослий голубок має близько 10000 пір.

Півони були поміщені з часу безсмертності і були використані для доставки повідомлень на віддалені відстані. По суті, відомі лідери минулого, як Юліус Цезар, Генгіс Хан і т.д. використовуються голубці, щоб отримати важливі повідомлення через довгі відстані.