Думки, які можуть призвести до фінансових проблем

Ось 10 поганих думок, які можуть призвести до серйозних фінансових проблем.

«Що я загинув завтра?
І насправді не краще витрачати гроші зараз замість економії? «Так, як це може зберегти вас від збереження майбутнього. Однак ймовірність передчасної смерті дуже низька, але жити до старого віку дуже реальна, говорить фінансовий планувальник Karen Lee. Не дайте в цю патологію. Якщо ви не купуєте щось зараз, ви збережете більше грошей на завтра.

«Я з’яснюю, як оплатити її пізніше. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. «Я не маю грошей, щоб зробити це зараз, чому я думаю, що це буде звідти вже сьогодні?» Експерт консультує першу для накопичення необхідної кількості і тільки пізніше, щоб придбати щось. Поставте задоволення, адже покупка, яку ви чекали, принесе вам більше радості.

«Це хороші інвестиції».
«Це те, що багато американців думали, коли купили більш дорогі будинки в 2000-х роках, ніж вони могли дозволити собі». І подивіться, що він вийшов, Лі нагадує. В більшості випадків це обов'язковий шлях до катастрофи. Ні, Лі рекомендує розповісти про себе, що ви будете мати будинок мрії, або домашній кінотеатр, або хороший ремонт кухні, якщо ви керуєте свої особисті фінанси мудро.

"Я зроблю це, ви побачите!"
Не поганий. Але впевненість в собі і впевненість, що ви постійно зможете контролювати ваші витрати можна на дорозі до руїни. Ми впевнені, що цей час ми можемо контролювати себе. Ми приймаємо рекламну кредитну картку з банку, тому що ми вважаємо, що ми не використовуємо її або сплачуємо всі відсотки на час, сказав експерт з фінансової освіти Ted McLiman. Якщо ми вважаємо, що всі наші фінансові помилки в минулому, це брехня – ми можемо зробити їх знову і знову.

"Чому не станеться мені."
Це правда, звичайно, до тих пір, поки «не» насправді буває. «Так, люди витрачають занадто багато і не забезпечують достатню фінансову безпеку, оскільки цей спосіб мислення призводить до помилкового відчуття безпеки. Наприклад, людина вважає, що, оскільки він працював на власній компанії протягом 20 років, він не буде гасити як цінний працівник або що в разі нездатності він зможе продовжити свою роботу. Якщо у вас є аварійний план. І миро розуму, що до нас ми знаємо, що покладатися на складні часи, безцінно.

«Я не потрібен бюджет, я знаю, де відбувається гроші. й
Звичайно, ви знаєте, що. Але навіть якщо ви робите, нічого ефективніше, ніж писати всі ваші витрати на папір і отримати загальну картину ваших фінансів, говорить автор Чад Олів'є. Знайте, де ви зараз є першим кроком, щоб зрозуміти, де ви хочете піти.

«Це мій пенсійний фонд. й
Так, це дійсно Ваші заощадження. А це пенсійна економія, не гроші на тур Європи або розкішний автомобіль. «Потяжні кошти зобов’язані залишатися на пенсійних рахунках», – зазначає Олив'єр. Кращий спосіб збільшити економію, щоб диверсифікувати їх.

"Я заслугую."
Без сумніву ви працюєте важко, але не зловживаєте його. «Для того, щоб винагородити себе за успішну дієту, купуючи щось, це веселе коло, це рахунок», - пояснює Лі. Запитайте самі кілька питань. Що потрібно? «Чому ви думаєте, що ви повинні мати все нове, краще і т.д.?» Спробуйте зрозуміти, чому потрібно витрачати гроші на краще, говорить фінансовий планувальник Денис Марвін. Лі, в свою чергу, раджу винагородити себе іншими способами - сказати, залишити роботу рано, зробити смачну вечерю і зателефонувати другу за приємну розмову.

«Я не можу заощадити гроші. й
Насправді, ви не можете дозволити собі не затримати. Якщо ми чесні, ми маємо гроші. Ми просто не любимо витрати контролінгу, сказав Маклиман.

"Я повинен отримати це."
«Якщо ви дійсно хочете, то ваша увага до інших речей дивиться. Ви переконуєте себе, що вам потрібно щось відчайдушно, і всі ваші думки переплетені навколо взуття, цей автомобіль, цей будинок. Тим не менш, не забувайте: euphoria від затишної покупки пройде, але фінансовий похмілля може бути дуже міцним, попереджає письменника Габріела Кора.
Ви маєте позитивний вплив на результати ваших дій. «Правий погляд на гроші змінює ваші думки і позитивно впливає на кінцевий результат. Якщо ви думаєте, що кожен день, ви будете на правому шляху до фінансового успіху, Сіеблольд укладає.