Ім'я

Спочатку Steve Jobs хотів зробити iPad, і з цієї ідеї був народився iPhone, і не навпаки, стільки вірних. І навіть прототип планшет був виготовлений і тільки бачить його, він світиться на всіх, що він стане хорошим телефоном.

IPad побачила світло дня кілька років раніше.
Як тільки світ дізнався ім'я нового планшета iPad (iPed), ім'я піднятої верблюдії. Справа в тому, що накладка англійською мовою означає «жіночий диск». Критики сказали, що жінки не купують пристрій через назву.

1 млн додатків для користувачів IPad, завантажених на перший день продажу 1 млн IPads продано в 28 днів.

За словами експертів, вартість iPad не перевищує 300 $.
Попереднє повідомлення IPad: “Пірамідне озеро (на ніч)” Пірамідне озеро в ніч – фото фотографа Річарда Місрах. Він подав 10 своїх фотографій на конкурс і виграв один.

Чи знаєте ви, що в прямій сонячній енергії iPad дасть вам повідомлення про охолодження пристрою? IPad може бути використаний від 0 до 31 градусів Цельсій. Не використовуйте IPad в холодному режимі.

Початок продажу за межами США було перенесено на місяць через безпрецедентний попит на пристрій в США. Румор має те, що аналітики компанії не розрахували такого попиту, хоча це може бути ще одним PR-ходом.