1136
Не робити це в холоді.
Помилки #1 дихання. Є багато людей на вулиці, які загортають ніс і рот з шарфом. І це прелюдія до ангіни або бронхіту. Вовна вовни пари під впливом заморозків перетворюється в лід, лід утворює на шарф, а наступні порції повітря надійде в організм через цей льодовий шар, тобто повітря стає навіть холодніше.
Помилки Nose Ця помилка пояснює перше. Якщо людина загортає обличчя шарфом, то ніс не дихає і потрібно захопити кисень у роті, і це дуже важко - не вдихати, але заковтнути морозне повітря. Так вона розтягує руку на обличчя – якось прикрити. Тому дуже важливо ретельно очистити ніс і тільки потім виходити в холод зовні.
Помилки #3 - ПЕРШЕ. Щоб відновити дихання фарш носа, багато використовують носові краплі. Не можна робити перед виходом в холод. Назальні краплі обмежують судини в носоглотці. У холоді судини можуть знову отримувати замовлення від мозку. Дуже неприємне відчуття виникає тоді в носоглотці - сухість, натхнення. І слизова оболонка більше не виконує свої основні функції - вона не захищає від мікроорганізмів, не прогріває занурене повітря, як воно повинно.
Фотокредит: Globallookpress.com
Помилки #4 - корабель Досить часто ми повинні дотримуватися наступної картини: ціле обпалення, тремтіння, з нервово стрибаючим гайкою, ненажерливим пермафростовим щітками, що не занурює все навколо нього. Але це аптека. Приїжджайте, прогрійте? Ні, я побіг. І це дуже велика помилка. Це буде більш правильним при перших симптомах, тільки починають замерзнути відразу в будь-яку кімнату (магазин, кафе, аптека) протягом декількох хвилин - прогріти. А потім перейдемо.
Помилки #5 - дихання. З низькими мінусами неможливо глибоко дихати. І небезпечне здоров'я. Ви повинні подихати невеликими порціями повітря. В результаті виникає рано або пізня гіпоксія (лік кисню). Скоріше, це просто початок, і тіло вже вимагає його усунення: дихає глибоко і частіше. Навантаження на серце підвищується, так як він збільшує кількість скорочень в хвилину, щоб збільшити інтенсивність кровообігу і принаймні, таким чином, доставляє більше кисню до клітин. На цьому фоні хтось починає тахікардію, хтось відчуває сильний головний біль. У будь-якому випадку, проблеми. Але люди, які закінчують і все частіше запускаються до місця призначення. По суті, краще програти кілька хвилин, але піти в магазин-кафе-фармування, щоб правильно зловити дихання, отримати достатню кількість кисню.
ТАЙП! Я можу поділитися своїм тривалим правилом поведінки в холоді, що я завжди слідую. Після виходу в холод, я прогуляю буквально 3-4 хвилини і відразу ж, навіть без заморожування, походжу в магазин. Також буквально за кілька хвилин. Під час цього часу я нагріваю, ретельно відмічаний (запобіжний у холоді є вже секрет в носі, який запобігає дихання), а при цьому беремо кілька глибоких дихання, насичених киснем. Поведи мене, після того, як цей заморозок сприймається по-різному, не так агресивно, тіло поводиться без паніки, починає працювати краще на власний обігрів. І найголовніше, в результаті час, проведений в холоді, підвищується до наступних ознак заморожування. Прогулянка по 30 і 40 хвилин в холоді без проблем.
Помилки #6 - THINK. Ця помилка також виконана багатьма – пити гарячий чай і відразу піти назовні. Виконується логіка для цього, звичайно. Гарячий чай збільшує кровообіг, тим самим підвищуючи захист організму. Але в той же час судини розширюються. Отже, виходимо в холод з розширеними судинами, ми відразу втратимо досить багато власного тепла. Після спекотного чаю або кави можна виїхати не раніше півгодини.
Мийка #7 - мийка. З тієї ж причини, ні в якому разі не варто брати душ перед виїздом. Hypothermia прийме ще швидше! В цілому, ми повинні бути готові до перепланування речей, щоб відмовитися від звичного курсу дії при важких заморозках.
Проживання #8 - Лінія. Ця помилка в основному зроблена нашими леді. Змиваємо голову вранці, через вічний сковорідки і позбавляємо, багато чого не висихають волосся ретельно і виходимо з невеликою вологою. Не можна робити це, так як процес втрати власної температури тіла підвищується як від мокрого одягу, так і від мокрого волосся.