1049
Факти про James Bond
1,1 км Джеймс Бонд - назва коду
Під час роботи над фільмом Die, але не зараз (2002), в якому 007 був відіграний П'єрце Броснан, автори хотіли включати в себе невеликий кам'яний камеру, що містить перший Бонд - актор Sean Connory. Але який соус повинен покласти його під плівкою? А потім творці двадцятої картини офіційної «Бонду» мали прекрасну ідею: вони кажуть, Джеймс Бонд фактично код ім'я шпигуна. Таким чином, за словами авторів, він вирішить одну з основних міфів серії – чому всі фільми Бонда про однаковий вік. Тим не менш, ідея була відмовлена в останні хвилини. Інакше, потрібно якось пояснити багато інших невідповідностей, які обов'язково проявляються в цьому випадку.
2. Син -- Нефрит Джеймса Бонда?
У 1990-х роках у різних друкованих виданнях було дуже популярним у США. Не втрачаючи долю, що б’є на фотографіях і James Bond. Так було оповідання про пригоди молодого нефрика 007 агента James Bond Jr. і його друг Gordo Leiter, сина агента CIA Felix Leiter. Підлітки в сюжеті вводили в запеклу битву з кримінальною групою, серед яких були вілли, дуже схожі на вілли, з якими Бонд Ср. боролися. У коміксах, епізодах, образах і фразах від дорослого «чорного» часто відіграли густо. Тим не менш, це не ходило - роботи були занадто різними рівнями.
3. У Походження назви "Бонд"
Є кілька версій, де назва прийшла з книги Іан Фламінг. До тих пір він був вірним, наприклад, що це ім'я було написано з Томаса Бонда, англійського пана XV століття. Тим не менш, незадовго до смерті, письменник визнав, що ім'я прийшла до нього під час відпустки в Ямайці. Він просто шукав ім'я для свого основного персонажа, який повинен бути повністю «світнім». А потім він випадково відкрив деякі зоологічних каталогів і побачив назву і прізвище одного з авторів – американський орнітолог James Bond. Ім'я героя знайдено!
4. У Спирт кожні 24 хвилини!
Якщо ви розраховуєте, скільки було п'яний агент 007, то виходить, що він взяв на груди 317 порції різних алкогольних напоїв. Що таке, Бонд накинув склянку кожні 24 хвилини екрану. У 2002 році агент з трав'яної пасти. Це був сигар ...
5. Умань Реальний Джеймс Бонд?
Протягом багатьох років між тим, хто написав свій головний характер, Іан Фламінг. Деякі вважають, що прототип агента 007 був британським офіцером розвідки MI6 Білл Дунддейл, великим коханцем автомобілів і жінок, близьким другом письменника. У Другій світовій війні Вільям Стівенсон розповів про те, що образ Фламінга підкаже долю британського розвідувального офіцера під час Другої світової війни Вільяма Стефансона, прізвища «Неспішний». Але, швидше за все, Джеймс Бонд є Іан Fleming себе, колишній скаут і великий пригодник, мандрівник і жінкаайзер. До речі, як Бонд, так і Фламінг віддають перевагу кав'ярню до чаю, копчені однакові сигарети, і навіть смаки щодо жінки, які вони були майже ідентичними. Повідомляємо, що письменник ніколи не відхилений або підтвердив цю версію.