890
Папір для труб
1,1 км Перша згадка про цей продукт датується 589 р.р., коли китайський вчений Ян Житуй писав: «Я б з обережністю від використання туалетного паперу з котируваннями від Pentateuch (Wu Ching) або з назвами шайби. й
2,2 км У XIV столітті виробництво туалетного паперу в Китаї вже досить промислово. Один з записів 1393 заявив, що 720,000 аркушів туалетного паперу були виготовлені для потреб імперського суду (формат приблизно 50х90 см). Для Хонгу імператора і його сім'ї було виготовлено 15 000 аркушів особливо м'яких, занурених туалетного паперу.
3. У В той же час в середньовічній Європі, сіно, соломи, трави і старої рогатки все ще використовувалися.
4. У У книзі Франсуа Рабелай, гігант Гаргантуа був протертий молодим хутряним гусом.
5. Умань Кожен примірник американської газети «Старий фермер» був спеціально опущений – так що після читання його вішати у ванній і використовувати його як призначене.
6. Жнівень У Сполучених Штатах в 1857 р. Йосип Гайетті почався комерційне виробництво паперу, призначеного виключно для використання туалету. Ім'я Gaietti друкується на кожному листі.
7. Про нас Шведський підприємець Ганс Кленк, засновник тепер відомого компанії Hakle, також не соромився використовувати його ім'я. Його першим рекламним слоганом був: «Деманд Хаклеп, і ви не повинні сказати слова туалетного паперу.» І це було в той час, коли британське шамотно називається туалетним папером "паперові куртки".
8. У У більшості європейських країн білий туалетний папір краще продається, але у Франції - з якихось причин рожевий. Португальська компанія виробляє чорний туалетний папір.
9. Навігація Уявіть водіння на шестиметровому автомагістралі на швидкості 110 км/год. Ось як папір виконана - 1800 метрів за хвилину, 24 години на добу, 365 днів на рік.
10. Незважаючи на всі досягнення в цій галузі (відносяться ароматизований, суперсофт і навіть зволожений алое вера папір), менше 30% населення світу використовує туалетний папір.