Аристократичні маски.

Червона ікра маса.

1,1 км Горіхи. Чайна ложка червоної ікри, розтягувати і перемішати з живильним кремом для відповідного типу шкіри. Корми, зволожує. Тримайте на обличчі 15 хвилин, змийте теплою водою.
2,2 км Зволоження для ніжної шкіри: 1 чай. ложка ікра і краплі оливкової олії. Подрібнити оболонку яєць і залишити на обличчі 20 хвилин.

В результаті: для жирної шкіри краще змішати ложку ікра з кефіром або кефіром. В результаті зволожена, ніжна шкіра. Неприпустимо застосовувати яйця до шкіри в чистому вигляді, тільки при емульсії. Вимити теплою водою.

Я дуже люблю какао-маску. Основним активним елементом шоколадних масок є боби какао - найбагатші джерела біологічно активних речовин. Візьміть звичайний какао, розведіть молоко до пастного стану, щоб його зручно застосовувати. Додайте рослинне масло, будь-який, 15-20 хвилин. Зніміть маску з бавовняним диском, промийте теплою водою.

Результат: Шкіра стає дуже м'якою, допомагає при герметичності і очищенні.

Маска шампанське.

Для жирної шкіри омолодження: змішати косметичну глину з шампанським до товщини сметани.

Результат: Обличчя дивно ніжний, закривається пори. Це щітка, яка така маска часто не працює.

Маска для вина.

Оздоблення шкіри: протріть обличчя з вином щодня.

Результат: Ідеально підходить для жирної шкіри, але я думаю. Підійдуть всі види шкіри. Особливо ефективно застосовувати кілька шарів 10 хвилин до прання. Я хочу відзначити, що якщо ви додаєте вино, особливо біле вино, маски, наприклад, з глини, вона також буде мати дуже хороший ефект.

Для сухої шкіри рекомендується перемішати вино медом і нанести його на обличчя на 10 хвилин.

Маска ввечері: рекомендується робити, якщо ви втомилися, і потрібно виглядати приголомшливо. Застосувати виноградний сік на шкірі, потім вино, знову виноградний сік, вино. Процедуру займе 10 хвилин, але особа буде оновлена.

Кремова маска.

1,5 чайні ложки лимонного соку і вершки + 5 крапель перекису водню 5%. Стирайте і нанесіть на обличчя ватним тампоном. Після 30-40 хвилин прибрати теплою водою.

Результат: Ця відбілюючий маска дуже підходить для жирної, нормальної шкіри.