870
Ми граємо, моя зірка?
Ну, хоча б деякі переваги були вказані з досліджень вчених з фольго Альбіон. Соціологи провели опитування з поданням дитячого каналу Nickelodeon UK.
Мета — визначити реальний, щоб говорити, внутрішній вік зростання.
Ну, сорока - це дуже стильний вік для реальної мачо, щоб потішити себе і світу, "Хай, я вже виріс!"
Не можна сказати, що секрет полічинелі відкрився під час експерименту, але з сьогоднішнього дня є один менш складний. Це добре.
Чи не так щасливі жінки? Хто знає? І зустрітися з остаточно сформованою внутрішньою дівчиною досить реальною після досягнення віх тридцяти-двох років. Це ще одна наукова причина розлучення. Красива частина в своєму маленькому тридцять років вже відіграла «Я не можу», і її сорок-річний супутник ще має дитинство в тому, що дуже місце грає. Як ми розуміємо один одного? Красива половинка дивиться на партнера як високий джрек. І міцний секс в повній плутанині від раптового «домінантного» друга. В результаті відбувається розбиття страв, розбиття меблів.
Таким чином, науково рекомендована вікова відмінність для успішного об’єднання не менше десяти років. А ще Для відтворення одночасно.