963
Дружба ...
Вже в той час, коли «брама для брата» стала основною Тоді я прийшов на дуже цікавий сюжет...
Були 2 кращих друзів. Вони відомі один одному з дитинства і завжди були разом. Не було. Якось щось трапилося, а другий був захоплений сміттям, тому він побіг його вірним другом за допомогу, але він не дав йому в будинок і сказав йому, щоб вийти. З того, як хлопчик не знаходився, він сидів на лавці і почав думати про щось. Днів пройшов і один день жінка прийшов до нього, вона добровільно очищає квартиру без зарядки. У той час як він сидить в парку, старий чоловік з валізом підійшов до нього і залишив його валіз на нього. Коли він відкрив його, було багато грошей, і через деякий час він зустрів тільки один, хто вирішив маррі.
І так, весілля і все, його найкращий друг був серед гостей. Починав говоріння,
Згадайте, коли у вас була проблема сміття, і ви прийшли до мене за допомогу, і я не дав вам? Я допомогла вам тоді... Згадайте, що жінка, яка добровільно повинна бути коханою? Брати, це мій мати ... А старий чоловік залишив вам валізу повною з грошей, пам'ятайте? Це мій батько... А тепер, брат, ви будете любити сестру. Брати, подякувати Вам за все.