Нейролінгвістична анфиса

Р
Я люблю ілюстрації та картини з хишинею. Це не означає, що класична картина проходить мій розум. Але з яких причин це особливо ловило. Може бути, є елемент ностальгії — мій друг Саша і я використовував, щоб обмін мультфільмами для одного в школі. В цілому я знайшов певну чарівність в цьому жанрі.
Тому я не міг ігнорувати серію про дівчинку Анфиса та її складні відносини з представниками тваринного світу. Як для мене, є все, що малюнок цього жанру потребує. Тема, стиль. почуття гумору. Звичайно, не всі близькі до нальоту чорного в супровідному тексті, але тут, як в кожному - до смаку і кольору, як кажуть вони. Так ми голосуємо так. Більш того, кровотворна дівчина дещо придбала і некрофантастичні мотиви зникли з малюнків. Але була смішна абсурдність і смішна шизуха.
Самі автори вважають, що найбільш перспективні способи використання листівок з вовною Анфіса є нейролінгвістичним програмуванням і самозахистом в несвітлених місцях, кидаючи ці загострені картонні прямокутники з малюнками і літерами.
Привіт. Привіт.

600380 р.