Рокери відповідальні за слова

, Україна
Він працював на невеликій свічці заводу (мрія отця Федора) чудовою дружньою командою. У робочі години не вдалося поєднувати свої музичні вподобання. Не думайте про це, смак був досить кошером. Умовно, працівники можуть бути розділені на шанувальники джазу, класики та тьмяні рокери (зразу збираються більш складні команди). Тому, щоб переконатися, що ніхто не був відхилений, свічки слухали терористичний поп як альтернатива.
А потім під час виконання деяких особливо солодких клаптів дівчина Женья раптово розтягувала однозначно: «Ех. Бажаю, що вони кладуть Оззі на даний момент. Мама, я збираюся додому. Я б мав мій стрижень.
У дружній команді такі речі не можна сказати Відразу на цьому спливаючому вокзалі відправив текст з розірвавим запитом, щоб покласти на довге дівчину згадували композицію великого і страшного особняка. Кожен слухає шоу з щирим інтересом. І тепер, коли всі вже внутрішньочерепні, що повідомлення заборонена як неформальне, ведучий раптом оголошує своє замовлення. З зауваженням, що хоча це не їх репертуар, але болючно вже супроводжуючий текст, як і раніше.
Ні один прослухав композиції більше. Робота була припинена практично на годину. І наступного дня прийшов фанат ударного рокера на роботу з аеродинамічною зачіскою. У дитини сказав, що дитина відповів. Я маю на увазі, ніхто не витягнув мову.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное