Прогулянка по сучасному Українська

Відомий блогер вирішив організувати прогулянку по Москві знову в останні дні весни. І подарував нам трохи екскурсію вулицями столиці.
Див. також: May Days в Москві (27 фото)

Почати з поганими відносинами... Місто буде знищено...

Металеві паркани зберігаються всюди в центрі Москви. Немає такої речі, як війна або жилети. Люди спокійні, чому всі ці огорожі в центрі?

Вони повинні очистити сміття.

Різдвяний бульвар. Типова картина, від 3 рядів йде тільки одна. Все інше не є незаконним паркуванням.

Площа також заповнена автомобілями.

Не проходячи, не проходячи.

р.

На парковці немає.

Площа Пушкіна. Драйвери для таксі Vile заблокували всю тротуарну зупинку.

«З відкритих джерел я дізнався, що 30 травня о 13:15 в адресі вул. Тверська 18А...» – а потім напишіть, все, що ви думаєте про те, що це стоянка в зупинках.

Паркінг на тротуарах Тверської остаточно заборонений, відмітки були вилучені, пригнічені знаки.

Але хто це не заважає?

Вхід до Центрального Телеграфа:

р.

Вихід з метро Чисті ставки наступним чином:

р.

До речі, гранітні стовпчики якось фарбуються сірими. Про це і пообіцяли поставити все на місці.

Р

Платна парковка.

Московський тротуар, на якому не можна ходити.

Цікаво, як ситуація зміниться з захопленням паркувальних місць за рахунок запровадження платної парковки.

У місті прокат велосипедів вийшов дуже добре. У вихідні я думаю, що всі московські їзда ці велосипеди.

Всі стоянки були порожніми.

р.

Кілька слів про літні веранди в кафе і ресторанах. Я люблю їх дуже багато і я думаю, що вони повинні бути зроблені. Але потрібно лише відокремити літню веранду і розширення нового приміщення. Це те, що ви повинні сльозитися.

, Україна

І це.

6627881

Це океї. Немає стін. Якщо кафе хоче побудувати стіни на громадській тротуарі, зателефонуйте бульдозеру.

Горький парк дуже класний.

р.

Шукайте цю красу! Для того, щоб гора Воробна була доставлена набережна. Прогулянка по парку.

Це туалети та прокат велосипедів.

р.

Дуже класно.

І це мій новий Peugeot велосипед ; Він красивий. Я ніколи не насолоджуюся велосипедом.

Кримський ембанк почав реконструюватись. До осені буде дуже крута пішохідна зона.

У центрі продовжують робити пішохідні зони.

... і погано покласти плитку руки некваліфіковані гість робітників.

Решта штрафна.

59042

У Амстердамі з'явився велосипедний таксі.

р.

На вулицях є кілька смішних автомобілів. Який звір?

Я люблю Москва!

Джерело: zyalt.livejournal.com