Заповнити все, що ви хочете.

Тема якості палива досить хвора. Я можу додати, що я переживав себе. І хоча в Києві ситуація дещо краще, ніж в регіонах, вона все одно, навіть не найуспішніших щодо бензинових двигунів, грантів і смоли, засвоюється нестандартним. І той факт, що він є нестандартним і його відсотком за минулий рік виріс, про що свідчить статистика розчарувань. Вказаний стіл пропонує сумні висновки. Що це, в fig Euro-4 або, особливо, Euro-5? Більше третини запропонованого палива не відповідає навіть старі українські стандарти. Це не дуже добре. З кожного кута. І для двигуна, це великий IAI. І для навколишнього середовища тридцять криється. І не так погано. Крім того, для провідних брендів з деякими бронюваннями характерна картина. Речі більш-менш добре з OKKO і WOG. Решта на краю і за її межами. І часто навіть аналіз не обов'язково - колір і запах бензину така, що нагадує «шпак» зі своїм 76-им і 80-им світлом пам'яті палива. В Україні працює тільки один з шести нафтопереробних заводів. Частка левового палива імпортується. У рамках «економічно обґрунтованих» лімітів, які визначаються Кабінетом Міністрів України. Тільки за рахунок чого. І за рахунок якого.

Дані з benzina.com.ua/statistics/