795
Поліцейський суперкар
Про представників правоохоронних органів думка про те, що з почуттям гумору вони мають трохи щільний. Сландер і сланець. Просто почуття гумору, як почуття краси, кожен проявляється власним способом. Залежно від типу діяльності, в тому числі. Фізіологи мають свої. Не можна сказати, що це не так. З справедливою кількістю чорності і циніки, але це вартість професії.
Дубайська поліція має свої почуття гумору з місцевим смаком. У разі, якщо я нагадую вам – автопарк дуже своєрідний. Є Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Mercedes-Benz SLS, Aston Martin One-77, Bentley Continental.
Ти знаєш, правда? Вони мають свої труднощі. Звичайно, перевезення затриманих в таких автомобілях досить ризикована - добре, як буде пошкодження кабіни, то що? Але, з іншого боку, якщо вони раптом вийшли на патрулювання вулиць на Ford або Wolksvagen, вони будуть болісно виділятися з фону інших. Ну, якщо ви раптом повинні дивитися об'єкт, і негайно загорнути. І міліція не може виділятися. Це те, що ви повинні відповідати.
Нещодавно Дубайська поліція придбала Renault Twizy. Це міні-електричні автомобілі. Я не знаю, чому ці велосипеди потрібні. Не можна їздити більше 75 км/год. Діапазон також смішний - менше сотні кілометрів. А потім все раптово я зрозумів, людина, і готелі також повинні переходити в щось. Не можна ходити там. Ви можете заряджати безпосередньо з домашньої мережі.
В цілому люди, які розуміють поліцію. І гуморус.