Що таке котедж? І це заміський котедж Президента АТ "Російські залізниці"

Дивитися на дачі, побудованому Президентом російських залізниць Володимиром Якуніном.
І історія будівлі розповість нам один працівник, який працював на цьому об’єкті.

Немає документальних доказів, що це дача Якуніна. Але той факт, що зв'язок випило протягом трьох годин, після того як він став поширеним. Завдяки чудовим функціям ентерне, ви не можете пити фотографії з усього світу. Ось текст оригінального повідомлення: Я нещодавно працював на котеджі Якуні. І це кілька десятків гектарів лісу біля Домодєдово, де викопують власні озера, збудували «малий» гараж на 15 вагонах, окрему коробку під «Майбач», побудували кілометр і половину підземних проїздів від головного будинку до гаража. Орфан банка доступна, на 1,400 кв. м, в будинку - повноцінний 50-метровий басейн. Всі будівлі заповнені всіма видами електроніки. Я зробив розумні будинки, кінотеатри та інші високотехнологічні речі. У зв'язку з тим, що вони живуть лише в 30 осіб, які живуть там, вони працюють в переїздах. Кожен має зарплату не менше 40 000 рублів на місяць. Сам власник з'являється в країні один раз на місяць, або рідше. Якість матеріалу не дуже хороша, так як вона була знята на телефоні, після чого на паяльній прасці. Коли будинок приніс меблі, речі, картини — безпека при вході почала вибрати все, що може фотографії. Природно, образи всіх глянців не можуть передати, але вірити мене - є багато цінних і цікавих, атмосфера, як в музеї, дамн! А ще Багато інтер'єрів я фотографував з журналу з візуалізацією 3D. Що насправді є 100 відсотків! Я мав зробити це, тому що охоронні охоронці на в'їзді взяли все, що вони фотографували і дивилися нас дуже близько протягом дня. Все правильно, тут ми йдемо! По-перше, я розміщую супутникове зображення нерухомості, щоб у вас була ідея того, як він вписався в ландшафт.

Головний будинок:

р.

Гостьові будинки:

Будинок:

Кінотеатр з білими шкіряними кріслами, басейнами з мозаїками, банними комплексами та іншими тріфлями, які повинні мати самореспективну голову державної компанії в країні.

Особлива згадка заслуговує, можливо, «прозора кімната». У номері є вентиляційна система з особливим мікрокліматом для дорогих іконок і книг. Багато вологості, температури і всіх з них.

Це точно так, як Якунін. Він відомий православний. Звісно відчуває необхідність тихого місця, де можна сидіти і подумати про те, чи нанотехнології і Сколковое ще може допомогти перетягнути повсть через очі голки і вирішувати інші пов'язані проблеми. Звісно, не існує сумнівів про багатство Якуніна. Цей долар мільярдер. Немає іншого способу. Якунін – це патріотизм і відзнаки традиції, але Солтиков-Щедрін також створено: У всіх країнах залізниця обслуговує перевезення, а в нашій країні також для підйому. Хто Якунін проти Сільєкова-Щедрін? Однак відразу цей котедж не варто пришити до нього. Фото будинків не знайдено онлайн. Це добре. Відкрито фото інтер'єрів, це погано. Як мінімум одна з інтер'єрних фото, знятих з сайту дизайнерського офісу. Або, навпаки, ви не можете його розібратися, вони завжди виконують фотографії один одного. Об'єкт великий. Багато людей повинні знати про нього. Давайте спробуємо знайти одну з них. Питання: Де знаходиться цей об'єкт? Які координати на супутниковому зображенні? Очевидно, що багато в Домодєдово повинні знати це. - Чи відвідуєте об'єкт Якунін (і родичі)? Чи є люди, які працюють / працюють там? Чи є надані послуги / послуги, послуги та інше? Якщо хтось може уточнити ці теми, будь ласка, напишіть (для суворих умов анонімності) на fbk@fbk. Контакти Якщо у вас є один, хто може знати щось про це, будь ласка, надішлемо йому цю посаду. Дякую.

Це те, що людство означає! Знайдено об'єкт, його координати 55.305121.37.745342

Акулініно. Всім відомо саме будинок якого він є. Завтра неділі. Може бути, хто-небудь водіння Акулініно в це? Отримайте якийсь повітря, прогуляйтеся по паркану, поспілкуватися з сусідами?

Відповідач журналу «Fisherman Fisherman» скаржиться на те, що він не допускається до цього дуже Акулініно, а також повідомляє про дачу Якуніну:

Скидання знову. Тепер ми навіть знаємо, який камінь Якунін дача виготовлений з. Якунінська. Без сумніву. Кілька людей вже повідомляли, що об'єкт належить до скромної глави російських залізниць. Ну, що, формально, не зрозуміло, кому належить, але насправді - Якунін. З Німеччини, і граніту з Казахстану. Ймовірно залізницею.

473190

Якщо ви подумали, що ставки в країні Якуні викопають тільки екскаватор, то ви глибоко помилилися. Не може мати деяких вразливих кар’єрів країни.

Джерело: www.liveinternet.ru