943
Кіт і собака
Я не знаю, куди приходить казка «пропустити, як собака». Що стосується поділу території - так є більш внутрішньоспецифічний суперництво. Що стосується будь-яких інших невідповідностей, то це також не зовсім зрозуміло. В принципі ви можете запустити в представник будь-якого роду тварини і порояного світу. Або навпаки, зробіть друзів. На Youtube вони люблять завантажувати сенсорні відео з величезними собаками та маленькими котами. Звісно, це ловить, навіть стискає розрив ніжності. А в той же час провали в дусі - "навіть, що собака, розумна, спокійна тварина". Я думаю так. Не можна сказати. Єдине - ці собаки ще домашні тварини. З усіма своїми міцностями і розмірами. Але великі кішки також знають, як бути друзями і схильними до дітей собаки світу. І ці коти дикі. І ягуар. І царя звірів. В клітках і ручках, але дикий.
Тож я маю сумніви про вищезгадане говоріння. У житті він не просто дивився ззовні. У вихованцях був випадок. Сиамсе кішка підняла цуценя жагда тер'єра. І це поєднання, моя мама. Для тих, хто знає.
Люди, які навчаються Друзі не повинні бути такими, як ви.
Тож я маю сумніви про вищезгадане говоріння. У житті він не просто дивився ззовні. У вихованцях був випадок. Сиамсе кішка підняла цуценя жагда тер'єра. І це поєднання, моя мама. Для тих, хто знає.
Люди, які навчаються Друзі не повинні бути такими, як ви.