Життя в маленькому дачному містечку Ювілей

Прийміть погляд на це невелике місто з назвою Jubilee. Розташований біля Москви всього в 9 кілометрах від Москви.

Минулого року, дійсно, поспішаючи почав відходити блоки, розсіяні на Пушкінській, але, очевидно, гроші, які вибігалися перед залізобетонним сміттям.

Водночас мешканці міста вже навчилися обходити ці пам’ятки.

Давайте подивимося на це місце зверху. Ймовірно, це таке імпровізований бар’єр, я не буду боятися цього слова, патриархом планувальних рішень - Майор Кірпіров. Президентом, мером Кірпірівським, але не заслужив «два» за цей акт сучасного мистецтва?

І це зона відпочинку в Ювілейі.

Ми завжди раді ходити з сім'єю. (Пушкінська - Ювілей)

, Україна

Ігровий майданчик. Я не можу бачити дітей.

р.

По дорозі на вул. Пушкінській завжди викликала посмішку та ніжність мешканців. (Анніверситет)

р.

І це Пушкінська. Педестріани в ювілейних використовуються для відсутнього автомобілебудування.

Р

р.

Я ці постріли не тільки на тестових дисках, але і в моєму улюбленому місті.

579602 (Б)

На цій картині я нарешті зможу ноги.

Не просто мені, хоча. Ця жінка працює в управлінні містом. Вона сказала: «Ми знаємо все, але ми не можемо нічого робити. й

р.

р.

І це охоплює дороги на вул. Пионерська, що веде до адміністрації ювілейного.

Підставка з камерою на тротуарах у місті небезпечна.

1385834

На численних запитах, колони були встановлені на Піонерській так, щоб автомобілі не паркували на тротуарах (праворуч). Але попіли закінчилися несподівано, як вони почали - автомобілі все ще стоять на тротуарах.

Габаритний зображення

Послуги автодоріг Дякуємо!

(Раціональна)

Вони забирають скатертий рубль назад в плювати. Як виглядає те, що вони – подвійне використання хай-тек!

Трохи більше високих технологій на Pioneer.

р.

Дитячий майданчик біля будинку 9А Пушкінська. Ви вже бачили озеро над фотографіями.

Прийміть до іншої сторони Пушкінської – вона вже належить до міста Корольова і вона керована паном Мінаковом. До речі, єдиний спосіб до будинків на Пушкінській 15 і 21 проходить через цю пуделю. Три дні тому я не в змозі приїхати до мого будинку просто тому, що автомобіль стояв в пудлі, який був заборонений затоплений свічками - це означає, що в цей час не було доступу до двох великих будівель або пожежного обладнання або швидкої допомоги. Отже, у нас є, з одного боку, імпровізована установка від Кірічева, через яку ви не можете приїхати, з іншого - пудвіч, в якому автостоянка стоїть.

Я дивлю, що викликали ці паводки? Чи є це просто природа?

На жаль, не тільки ... Виявляється, що квартира, багатоповерхова, багатодоступна будівля No13 на Пушкінській вулиці просто зливає всю воду від десяти тисяч квадратних метрів даху безпосередньо на дорозі! Але це абсолютно новий будинок, який якось був введений в експлуатацію з такими порушеннями! Після того, як хтось підписав акт з капотою – хто це “професійно”? Чи є він у в’язниці ще?

Діти продовжують грати в баскетбол на тертці. Навіть покриття сайту на рік роботи не було замінено адміністрацією.

р.

Це те, що 2400 годин «ефективної» роботи для двох міст виглядає так.

Джерело: nikolapic.livejournal.com