Серійна вразливість соціальної мережі Vkontakte

У найбільшій суспільній мережі з’явилася серйозна вразливість. Через це атаки можуть публікувати будь-які повідомлення на стінах жертв без доступу до своїх сторінок.
Я раджу дізнатися більше про проблему. Тільки для дорослих!

Серійна вразливість соціальної мережі Vkontakte р.

Я не знаю, що ти повинен бути для цього, але деякі користувачі VK почали вказувати цю електронну пошту як реєстрацію на різні послуги шатиту! Послуги в принципі не доглядають, де надсилати листи з будь-яким рекламним еблем, тому після того, як шаблонні дзвінки купити ще одну плиту тиску почали розгорнути на стінах різних людей. А потім техніка:

Шукаємо згадки про домен пошти та будь-яку послугу, яка надсилає листи на стінах користувачів:

Вибір жертви
Ми робимо те, що ми хочемо! Ви можете натиснути стіни, ви можете прокрутити друзів жертви, ви можете вкрасти рахунок через відновлення пароля, що-небудь! :

Хвиля рубати сторінки не тримала себе очікування

Розробники VKontakte вже заявили, що вони не мають наміру вживати будь-які заходи щодо f*cks в Інтернеті:

Погано, тому що тисячі користувачів будуть приступати в Інтернеті. З іншого боку, що ми дбаємо? Ви не можете прикрити отвір у вашій голові, тому нехай буде весело!

Джерело: vk.com