Нелегальний сходження на найбільший міст світу

Російський міст - це кабельно-статичний міст в Владивостоку, що з'єднує нацовський півострів з Новосилським мисом на Русському острові. Має найбільший проміжок світу серед тросних міст, довжиною 1104 метрів, а перші високі пілони - 324 м 324 м - всього 10 метрів нижче вежі Останкіно в Москві.

У Владивостоку ми не змогли доїхати до мосту над Золотою горою протягом тривалого часу. На ніч ми прийшли до нього по місту і залишили з абсолютно нічого. І тепер останній день поїздки, час, щоб побачити основну мету. Найвищий міст-кабель-стайд в світі! Прийміть його непросто! За кілька годин і навіть вдалося отримати трохи втрачені, але після того, як час занурення, нарешті, поїхав до ноги, тут він здавалося б, тільки пройти, але ні! Як тільки я проступив по лінії, поліцейські вивели і відразу випрошували мене з мосту. Заборонити і ходити на неї суворо заборонено.

Прогулянка по с. неподалік. Є лише кілька будинків, але вони заселяють. Великі пагорби, слизькі, біля океану і це величезний міст. За кілька годин ми проходимо по с., намагаючись підходити до пілонів знизу. Прийміть якомога ближче до мосту, зрозуміло, що ви можете отримати лише через контрольну точку, де проходять будівельне обладнання та працівники. Після того, як приймав маленький відпочинок і вдячність ситуації, наша впевненість була придушена, але надія жив на відкритих дверцятах в пілоні. Всі ми доводили до роботи десятки опіків і не захопили робітників.

Ми сміливо пройшли контрольну точку, ми сміливо досягаємо пілонів. Ми повинні чекати, коли ми не отримали уваги, і ми почали чекати. На дверцятах пілону, робітники вийшли і виходили, і охоронець відіграв телефон. Є п'ять або шість ящиків, але є тільки два люди уніформи, які зайняті щось. Повністю робітників. Ми ділимо їх на білі і помаранчеві шоломи. Білки, як правило, мають менеджери, що означає очікування більшості з них, щоб піти в ван, можливо, пити чай.

Так ми сідаємо майже половину або навіть два години. Впевнений, що навіть люди з автомобіля, які поїхали назад і не звертали увагу на нас, це стало зрозуміло, що кожен подарував шати про роботу кожного. Час йти.

Після виїзду притулку ми ввели територію без проблем. 100-150 м до дверей. Серце просто вилетіти з хвилювання, тому що ми приїжджаємо зараз або будемо робити щось. Крок, ще. Ми проходимо охоронну охорону, яка зачаровує мобільний телефон, піднімаючись через будівництво сміття до дверей ... і ми всередині, всі ми повинні зробити, піднімаючи 324 метрів вгору сходи. Якщо ви хочете провести кілька рейсів до зустрічі, то є працівники, які помітно скажуть вело і сміються на нас, попередили нам, що протягом півгодини почнеться робота фарби, але ми запевняємо їх, що все під контролем і йти вгору.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І зараз, після 324 метрів ми бачимо світло, світло над нашими головами! Його, кінець. Ось чому ми приїжджаємо 10000 км! Ось тільки пара джєрків зліва, одна летта і ми доставляємо. На самому вершині найбільшого в світі кабельно-стайового місту.

Міст над хмарами! Великий, здавалося б нереальний міст! Гарний вигляд і океан. Я не можу вірити очі, це чудове почуття, коли ви хочете кричати з захопленням, ви хочете повісити відпочиваючих, але ви не можете. Ви повинні тримати себе, інакше ви можете підозрювати. Більша серйозність на обличчі і пара питань, які передають працівникам, Як швидко можна стріляти, один, два, три кадри, тут вони є, тут вони мегобайти, для яких потрібно було зробити 10.000 км. І ось, 20 хвилин насолоди і 324 метрів висоти, через 5 хвилин знову запустив сходи ...

, Україна

Середній фотограф знімає 2-3 шедеври на рік. Це мій шедевр з 2012 року.

р.

82797

Трохи більше і не буде нічого стріляти, 15 хвилин після того, як я взяв цю картину, все було покрито хмарами.

Ми вирішили повернутися через другий вихід і це була велика помилка.

Це те, що міст схожий з внутрішньої сторони. Вантажний ліфт і сходи.

Десь в середині, працівники визнали нас як чужицями. Я повинен зробити щось відразу, їхати через ногу або піти в трек. Я не знаю, що варіант є правою, але ми пішли до треку, де ми половили офіцером поліції, але через 30 хвилин ми були сміливо звільнені, побажаючи удачу.

Ще одне прохолодне місце в Владивосток - лінія живлення (110 м), яке знаходиться на невеликому острові.

Чудове і дуже мальовниче місце.

Я не люблю вогнетривки, які вигинають, притулок або креака, тому іноді мені здається, що сходження лінії живлення було більш складним, ніж міст.

Тут відкривається чудовий вид на місто.

р.

Фото показує міст через Golden Horn Bay і кілька районів міста, в тому числі центральну.

Трохи далі можна побачити міст на російський острів.

р.

254294

Джерело: фото-polygon.livejournal.com