1005
Симфонії на стадії з часом
Чешка Симфонія Оркестр чітко продемонстрував, що навіть в таких консервативних поєднаннях як класична музика і класичне оркестр, можна знайти свіжі рішення. Якщо ви не боїтеся новими тенденціями, але займіть їх в службу. Ми взяли і виконали тему від оперного Кармена виключно на смартфонах. Не єдиний живий інструмент. Для сумнівів кілька кадрів з-за лаштунками в кінці відео.
І в той же час було зроблено кілька корисних речей - вони були популярними, і Привіт Банк (до речі, перший мобільний банк в Європі) був досить відомим рекламодавцем.
Ви знаєте, мені сподобалося. Найпопулярніші традиційні класики. Я хочу продовжити. Наприклад, буде цікаво почути. Ор Вольфганг Реквієм нашої Amadeus.
І в той же час було зроблено кілька корисних речей - вони були популярними, і Привіт Банк (до речі, перший мобільний банк в Європі) був досить відомим рекламодавцем.
Ви знаєте, мені сподобалося. Найпопулярніші традиційні класики. Я хочу продовжити. Наприклад, буде цікаво почути. Ор Вольфганг Реквієм нашої Amadeus.