Як п'ятий гонщик-перебійник' пішов з хаса

Від автора: Згідно з очевидністю до цієї масової аварії і поліцейського хаса в кращих традиціях Голлівудських бойовиків, о 2 ранку він почув стакан каучуку і кілька гучних ударів на дворі, після чого кілька автомобільних сигналів почали кричати в дворі відразу. Читання того, що сталося і як це закінчилося.

3610Р. 4200Р.

Драйвер на шість. Нарешті припинив, коли він в'язав до клумби на одному з в'їздів і прорамив 14-го.

До цього я захопив Gets і Ten.

Кінг і фари. До речі, в 14-му в багажному баку з газом.

Я думав, що тяги відірвали його.

Пошук стовбура п'ятого фольгу.

Р

Я попросив йому отримати сигарету і телефон з його рукавного відділення, я хотів би зателефонувати дружині і, очевидно, мій мати, тому що після півгодини жінка прийшла, простягнула це ідіот і пішли кудись з поліцейською.

Я знайшов м'яч з контрольної точки на дорозі і дав йому його. Він сказав подяку вам дуже багато.

Бетамобайл ідіот на вантажному автомобілі. Водій не захоче вантажоперевезення, сказав, що він був ± 5 тис. за тонну вантажівка дуже важлива.

Це фольго, він не винний. До питання сердитися тенантів про те, хто до полум'я, він відповів, що він був винним, але не злий.

По дорозі ДПС заявив, що вони не довели до цього іншого п'яленого мумія, виданого в моїй області, і вже лівий і поїхав минулого. Але раптом цей ефект повернувся назад шестерні і, зробивши «польський ремонт», почав здійснюватися через двір. Переміщення дворів з турбокомпресованої Ford 235bhp У своїй обороні життєрадісний ідіот сказав, що він боявся втратити свої права і тому спробував втекти, і що на своєму місці хтось буде робити те ж саме.

р.