Російські Дівчата в Єгипет

Від автора: Шановні друзі! Я ніколи не хотів би оцінити поведінку інших людей, але я не можу це протистояти. Не секрет, що в Єгипті, де я хотів би відвідати нещодавно, місцеві чоловіки не мають дуже високу думку російських дівчат. Я використовую для того, щоб це було пов'язано з місцевим психічним життям, ми проходимо з короткими спідницями, з нашими головами розкривається і т.д. Після того, як на півдні країни вона була змушена визнати, що така репутація була створена самими дівчатами.

р.

Деякі фотографії з фотоальбому певного Ahmed

9399599

Мій чоловік і я пішов в нічний клуб. У нас було 2 інші пари. Решта тих присутніх – «Європейська Дівчина – Єгиптяни». Поцілунки і поцілунки. Як відсоток 80 випадків, наші молоді дівчата виступають в якості європейців. Решта - старі німецькі жінки, які платять за компанію своїх молодих друзів. Цей стан справ здивував мене і чоловіка, і ми вирішили, що ми були в певному спеціальному клубі, де єгиптяни приймають своїх молодих російських подруг на датах, але додатково відпочивали показали, що ми були неправильними. Де ми йдемо, є однакова картина російських дівчат в руках з арабами. І вірити, що всі незрівняні і вільні дуже складно. Дуже важко зустрітися з російськими дівчатами, які не встигли запалити курортну романтику. Такі блоки. Я дивився, чому це сталося. Звичайно, у нас є кілька чоловіків, і тих, хто не поспішає компліментувати нас. Не кожен має гарного зовнішнього вигляду і впевненості, що не боїться самотності. Але, але. Тоді що попит досить організований в цьому сенсі дівчата. Щодня в нашому готелі з'явилася нова партія російських туристів, і, як правило, наступного дня вони пішли в руки з помірними молодими людьми. Чи є це промісність або самовідданість, віра, що таке відношення може призвести до чогось? Не знаю. Але якось болить. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чи не це? Або так? І голову дівчата в сонячному Єгипет відключається? Анастасія Кисельова (Соколова).

Джерело: pryf.livejournal.com