Шизуші з Андрюші

Є такий прохолодний малюк Андрюс Голубовський. Як і всі ми, які народилися на цій землі. Лази, як влаштовує справжній геймер і талант. З добре розвиненими тонкими моторними навичками пальчиків завдяки активному підключенню клавіатури. Відповідно, хобі виходить з живих звичок і принципів. Накладає хлопчика (за фактом, це буде ілологічна, якщо Андрій буде захоплювати рукокрилий або тривалий пробіг). Звичайно, що буває, але не тут.
Андрюша, я б сказав, що в дусі часу і сукупного сприйняття покоління (що я сказав - Я не розумію себе, але виглядає розумно. Нехай це буде. В короткий час людина має своє бачення, навіть стиль видно. Як для них і їх відображення, які піклуються? Вони співають про те, що вони бачать. І як вони бачать і особливо, як вони співають - це особиста справа кожного окремого акіну. Будь ласка, зв'яжіться з нами
Ця історія називається «Courie і Die». Чому це сталося, хто знає? Особливо з самого Андрія диму.

Наші демони. Кожен має власний. Andriusha не має нічого подібного. Ми бачили гірше.

Неба перед штормом. Що я можу сказати? Небо, це різні. Перед горзо. До світанку. Після трави.