10 правил удачі.

, Україна

Рулі 1

Постійно спілкуватися з новими людьми всіх професій / релігії / погляди – нові знайомства, нові враження, нові знання.

Русь 2

Навколо себе цікавими і успішними людьми. Дуже успішним. Удачі будуть передані вам, і навпаки, якщо ви об'єднаєте себе з віниками і мереживними людьми, то ви втратите свою удачу і стати такими, як вони. Від спілкування з успішними людьми ви навчитеся їх успіхів, оптимізму та знання – це правило, достатньо, щоб стати особою, якою вони кажуть: «Одружена удача».

Русь 3

Виконайте все нове: не боятися експериментувати по всьому, тестуйте все нове, відкрийте нові обличчя нашого світу.

Русь 4

Негативні емоції не тверді. Не фруструйте на тріфлі і не тріфлі, не втрачаючи і затирайте. Для нас немає таких емоцій – ми просто купуємо позитивну енергію – негативно відчужує нас.

Рука 5

У вас є 6-й сенс, відомий як інтуїція? Неважливо, що це питання. У мене є це, у кожного є це, але, на жаль, не завжди і не всі знають, як правильно його інтерпретувати, і особливо довірити, але в марно. Ваш внутрішній голос ніколи не дасть вам вниз, напевно, розповість вам правильний напрямок. Послухайте внутрішній голос і довірте його.

Рулі 6

Вчимося знімати емоційний стрес - обов'язково, інакше ви отримаєте стрес або депресію в результаті. Як? Кожен повинен мати свій улюблений метод – хтось йога, хтось бокс, якийсь рукою, а третій – просто забити кальян і сильний чай – тільки ви знаєте свій спосіб.

Рулі 7

Завжди посміхатися і насолоджуватися життям, знайти позитивні сторони у всьому без винятку. Ви відварилися - знайти причину не так погано і катастрофічно. Наприклад, за минулий тиждень я закинув 3 рази на гроші під час виконання операцій – але це не підстави для припинення купівлі ресурсів та здійснення транзакцій в Інтернеті, потрібно лише переглянути алгоритми купівлі та проаналізувати очікувані операції. І за карма для оплати всіх, довге тому я помітив, що якщо хтось інший «пригарний» – краще подарувати себе, бо вам доведеться платити подвійний.

Русь 8

Завжди і в все, щоб вірити, що удачі вже є і допомагає, тільки не помітно, тому що ви не звертали увагу на це. Ваше майбутнє яскраве і красиве - все просто чудово і чудово. Ви не вірите, що? Повторіть їх, поки зуби не зламаються. І не просто вірити, але знаю, що це буде так.

Русь 9

Люблю себе, так, щоб любити себе, будь ласка в все - в невеликих речах, по відношенню до себе, побалувати себе з подарунками. Зайдеться тільки тим, хто його потребує, і хто його чекає, і якщо ви дрочить, нудно і не подбаєте про себе - звичайно, у вас немає таких гостей, як Лак.

Рулі 10

І нарешті, найважливіше правило: робота, робота і робота. Вода не протікає під ріжучим каменем, і удачі ніколи не посміхається до мереживних качок. Яка сестра успіху? Успіх є досягненням трудоголіків, це результат сотні і тисячі безсоніжних ночей, відро поту і кровотворних пальців. Так, просто так – не сподівайтеся, що працювати два години на добу ви відкриєте ворота раю – це тільки в казках, і в реальності потрібно працювати до тих пір, поки ви втратите пульс.