1078
Не можна сказати ні.
Ми не навчилися говорити ні. «Ні» вважається іржі, практично ізольованою. Ви можете сказати, що не перетягувати дилерів і незнайомців, які пропонують вам цукерки.
Слово «не» – більш креативне, ніж будь-які ідеї, ідеї та навички. Збільшуючи час, люди можуть провести створення чогось нового. Проста математика: вам менше часу, ніж ви думаєте, і вам потрібно більше, ніж ви думаєте.
Люди, які досягали успіху в творчості, не думають, як довго це займе. Подаруйте інтерв'ю, напишіть лист, подивіться фільм, повечеря з кимось незаймані. Вони думають про те, скільки це займе творчість. Скільки більше я можу зробити, перш ніж я кажу ні? Картина? Параграф? Твенті лінії коду? Щоб сказати так, щоб створити менше. Тому, що ми не маємо стільки часу, скільки ми хотіли б. Вам все ще потрібно встигнути заповнювати автомобіль, купити крупи, приділити час сім'ї і основну роботу.
Один день в 1998 р., у відповідь на повторне запрошення на зірку в Apple комерційному, актора Sean Connery нарешті написав лист на Steve Jobs:
«Дир Мар. Робота! Я кажу це знову. Ви розумієте англійську, не знаєте? Я не збираюся продати свою душу в Apple або будь-яку іншу компанію. Я не зацікавився «змінити світ» як ви припустимо. Тексти пісень, а це означає: І ви не маєте нічого, що я хочу. Ви комп'ютер salesman і я ебать James Bond! Я знаходжу, щоб уявляв свій шлях, щоб знищити свою кар’єру, ніж з'являтися в рекламних матеріалах. Будь ласка, не зв'яжіться з нами знову. Кращі побажання, Морська коннергія.
Цікавий факт. Коли викладач угорської психології хотів писати книгу про творчих людей, він відправив 275 інтерв'ю. Третя не відповіла - вони так зайняті. Третя відмова:
Письменник і консультант Петро Драккер:
«Одна з секретів продуктивності (що я вірю в; «відчуття» не так велика) є величезним, ні, навіть гігантським кошиком, який я кинув всі запрошення, як ваш.» У моєму розумінні продуктивність полягає в тому, що інші люди хочуть, щоб зробити і присвятити весь час, щоб працювати, для чого я мав мету і талант вище. й
Секретар Письменя, Саул Беллов:
«Мр. Беллоу знайшов, що в останній половині свого життя він залишається активним письменником, оскільки він не дозволяє відволікатися на запити, як ваші. й
Фотографія Річарда Аведона:
«Соррі, я дуже мало часу пішов. й
Секретаріат Composer George Ligetti:
«Георг є досить активним у написанні музики, і в результаті він абсолютно перетворений.» Він не зможе допомогти вам писати книгу на творчих людей. Він також не в змозі відповісти на ваш лист у людини, оскільки він був зайнятим написанням скрипального концерту за рахунок завершення осені.
Час - стартовий матеріал для творчості. Якщо ви прибрати всю нечутливість про «креативність», то в сухому залишку буде тільки практична робота з допомогою якої людина може знайти рішення для проблем, процес мислення, по суті, що називається «збільшенням нових». Чи не знає слова, як «вакація» або «перегляд».
Створення нових продуктів, ідей, робіт – це не процес, який можна вимкнути і вимкнути на графіку. Творчі люди проводять весь час роботи.
Карл Дікенс написав другу відповідь на його запрошення:
«Це лише половина години!» Але що вони не розуміють, що я не можу сказати себе, щоб взяти перерви протягом п'яти хвилин і повернутися, щоб працювати прямо, і просто зустріч може отримати мене так збуджена, що я не можу писати лінію в будь-який день. Ті, хто займається реальною творчістю, повинні займатись ним постійно, знайти своє покликання в цьому. Не хочу бачити вас, але я не можу допомогти вам; у мене є власний шлях, і я буду дотримуватися його незалежно від інших побажань людей. й
Іноді «не» робить нас непристойними, самолюбними, антисоціальними, самотніми. Але «не» – це те, що ми створюємо.
www.adme.ru/vdohnovenie-919705/tvorcheskie-lyudi-govoryat-net-500505/