Гет "Моммі."

р.
Лади Джейнт Мартін добровольців за сім років на Канго дикої природи в Південній Африці. І пішов він на Лондон. Довгий час пройшов, і тепер сімдесятрічна леді вирішила зробити поїздку до місць військового слави її бурхливої молоді. Вона бажала поговорити з її колишніх вихованців. Всі будуть тонкі, але ці вихованці величезні Nile crocodiles. Ці чарівники виростають до десяти метрів від голови до хвоста і славиться своєю в'язкою. Серед інших функцій вони люблять включати людей в меню.
Коли вона була волонтером, Джейнт зробив щоденно, щоб створити контакт з домашніми тваринами. Але перш за все, коли це було? По-друге, крокодил не собака. І навіть якщо він забув, Бог з ним. У салоні краси розмір леді Мартін.
Тим не менш, цей екс-волонтер не зупинився. Дійсно, юнацька держава. Не сумнівайтесь, що вона піднімалася в клітку і дав команду до дайвінгу. Звичайно, все здавалося б, контролювати, але все ще...
Однак в реальності утворилася класична щаслива закінчення. Відповіді зробили пару кола навколо клітки. Визначте мами. І почав показувати своє місце і бажання спілкуватися ближче, акуратно розтираючи на брусках клітки.
Я думаю, що я можу пам'ятати все життя.