720
Пухкінська типологія.
1,1 км Шпалери
Найчисленніші види. Чоловічий сонник може генерувати кілька філософських ерозій на ніч, і при бажанні також ввести в конструктивний діалог. Тим не менш, секрети в нездатному стані тримати категорично не можна. Навіть твої.
«Не доторкайтеся лівого завантаження!» Я зацікавився, і я сказав: "Що це?" Він: «Ветер». Не торкайтесь. Я жінка, яка слухала і зробив навпроти. Я піднявся всі мої ліві черевики. Я не відчував вітер, але я знайшов точно 3,780 рублів в одному (звичайно, зліва!).
2. романтичний
Небезпечні види. Тим не менш, решта людей все ще здатні до красивих дій, щоб здивувати дівчину. Іноді хороший, іноді не так добре. Завжди щира.
Анастасія: Моя неперевершена романтична колись писав моє ім'я в снігу. Це була гарна ніч і не єдина душа навколо. Повне ім'я, однак, не опанував, це досить довго. Але було достатньо для двох акцентів і трьох точок загострення! Яка справа тихого гордості для чоловіка. й
3. Пацієнт
На відміну від "romantic" є різновидом, що не дихає, але дихає. Довгий, урочистий і спокійний. Чоловічий пацієнт потребує особливого догляду, а також компасіону, підтримки та «легким моргул».
Алена: Чоловік, перед тим як приймати будь-які таблетки, просить підозро: "Що це?" Я не знаю, чи чекаю на мене на ціанід або просто пам'ятає, якщо він чув, що ім'я в рекламі, але він завжди просить.
4. Головний
Чи працює кран, це лампочка світла, або слід підвісити полицю? Чоловічий фермер вирішує всі проблеми! Якщо вам подобається це або ні. І неважливо, що кран остаточно ріпить, люстру доведеться викинути, а полиця знепаде на голову. Це все самостійно.
Єлена: Я вже боявся тягарити його з деякими чоловічими роботами. Останній раз запитав на ніготь, він помітив його пальця від першого удару, стрибнув в біль і вдарив голову від відкритих дверей. А потім за півдня мене не в змозі зупинити сміхання, коли я відчув себе
5. кедант
Так, є люди, які нічого не кидають і очищають. Іноді я хочу вийти з будинку ...
Тетяна: «Гуску вимити всю їжу: банани, гнівці, капусту ... йогурти.» Може бути правильно, але чому не мити шоколадний бар, ковбасний бар, мішок чіпсів? Вони також торкаються брудними руками. й
6. Жнівень Мапа
Чоловіки цього типу дуже тонкі природи. Вони часто звертають увагу на суть істоти. Коли вони роблять, вони проводять більшу частину ранку.
Анни: У нас є процедура туалету, починаючись з 40 хвилин. У будні дні він навіть забуває раніше, щоб не розбити вікову традиції. Я попросив йому багато разів, «Чому ви витрачаєте стільки часу? й
- Я думаю.
до Що робити так довго?
- Подумайте про вічність. . . "