Француженка Джеремі Марі вдарив по всьому світу

Він взяв французьку Єремію Марі п'ять років, щоб подорожувати по всьому світу, покриваючи 100 000 миль і покладаючи виключно на доброті незнайомців, які давали йому безкоштовну проїзд.

Відчувши 50-градусний вогонь пустелі Судану та 20-градусний заморозок Казаських степів, пан Мар'ян відвідав понад сімдесят країн.

р.

У жовтні 2007 р., 29-річний штатив від Caen, Normandy, на проходних автомобілях, човнах, літаках і навіть до ключах.

Примітно, що протягом 180 000 км Єремія не витрачала копійки на транспорті. А замість того, він повністю поширився на генрозичність незнайомців, щоб забезпечити йому безкоштовну подорож.

р.

Під час своєї подорожі він потрапив до Європи, США, Південної Америки, Африки, Австралії, Нової Зеландії та багатьох інших країн і континентів, на ніч, де необхідно.

Джеремі стверджує, що його пристрасть до подорожі, коли він відвідав Польщу і жив з польською родиною в рамках міжнародної програми обміну школами.

«Побажання бачити світ під керівництвом мене, щоб прийняти рішення провести рік за кордоном. Я пішов в Уельс першим. Протягом року я змогла подорожувати в Англію та Ірландії. У зеленому і дуже горбському місті Дубліна я спробував попадання вперше.

р.

Я люблю похиління, це хороший спосіб зустріти людей, і ви можете подивитися на світ очима місцевих жителів, щоб побачити і випробувати речі, які туристи зазвичай не хочуть бачити і випробувати.

Повернувшись з Уельсу, я пішов на тур Європи з другом. Ми змогли поспілкуватися в Німеччині, Чехії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Данії, Англії та Франції.

р.

Наступний природний крок був дивитися на світ - і я поставив собі завдання попадання по всьому світу.

Відьмаття полегшує знайомство з місцевими та новими друзями.

, Україна

Ще одна перевага ударного походу полягає в тому, що пішохода має набагато більше свободи руху. Я тільки носила одну сумку з мене і може піти в будь-який час.

Хікінг – це не просто спосіб, щоб обійтися – це справжня пристрасть. Я знаходжу комфортне місце на боці дороги і підніме великий палець. Потім я шукаю вперед, щоб побачити, якщо вікна драйвера краплі. Якщо це сталося, то в машині я отримую машину – і тоді у мене є можливість зустрітися з водієм або пасажирами, які ніколи не зустрілися з іншими обставинами.

3250Р. 3700Р.

Довгий п'ятирічний тест. Це дав мені можливість побачити місця, які в іншому випадку важко дістатися. В цілому, я відвідував 71 країн, серед яких Італія, Азія, США та Канада.

У деяких країнах, що вражають дуже легко. Нова Зеландія була просто чудовою: дружні люди, хороші дороги, небезпеки і без непорозуміння.

Але в США це було важко, тому що ударне покарання є незаконним, тому люди були дуже небажаними, щоб зупинитися і дати мені їздити.

Джеремі говорить про те, що «Це був ідеальний час, щоб думати про сенс життя. й

Марія стверджує, що найкраща частина своєї подорожі була плаваючою дошкою 45-фузійного вітрильника в Каркалі, де британський капітан закріпив його в команді.

Переправа Тихого океану за чотири місяці, під час яких він відвідав Королівство Тонга, Галапагоські острови, Панама, Окленд і Нова Зеландія.

Марія каже: «Це, звичайно, моя улюблена пам'ять». На борту судна добре продумано сенс життя. Не потрібно турбуватися про зловживання наступною поїздкою.

Хікінг дав мені можливість побачити більшу частину світу. Це найкращий спосіб подорожувати.

Іноді я відчуваю себе поганим: є хороші і погані люди всюди, тому при попаданні, ви повинні бути обережні, коли ви можете довіряти, і ви не можете.