Економія невеликого койоту з какті

Поблизу гольф-курсу Sun City West club в Arizona, догляд за людьми врятував невеликий койот від смерті.
Покрито цегляними кактусами.

Спочатку ходь під кущами, боб помітив від двору її будинку на 86-річну Гвен Максвелл. Вона думала, що хтось собака побігла з дому і пішов з цуценя. Гвен недавно підірвав операцію і ще не ледачий шукати під кущем, де вона побачила збивати койот, покривала хвоєю кактус від голови дози.

Набрякають цуценя в боці і спробували позбутися від гілочок, збивають на землі. А потім жінка помітила дорослий койот. Він був жіночий і помітив його матір'ю, хто не міг залишити дитину в неприємності, але не може допомогти йому.

У той час як Gwen був викликом для допомоги сусіда, цуценя збігається до гольфу. Там він відразу зловив увагу клубного працівника Йоса Сото і його бос Sean Bordin. Вони охоче почали зберігати цуценя з какті. Вони принесли товсті рукавички і п'ятниці, а потім один зберіг цуценя в рукавичках, а інші приймали кактус пагони спицями з нього.

Весь цей раз, мама куба була поруч, не заближуючись людям, але не бігти. цуценя бреквально підірвала всю операцію, не кусала і практично знежирила.

р.

Коли всі голки вивели з цуценя, він був випущений до своєї сім'ї і збігався з матір'ю. Пізніше клубний працівник побачив його лизати одним з дорослих Coites. Були близько чотирьох підлітків в пачці, ймовірно, попередній молодий.

"У мене є собака", - говорить Сін Бордін, "так що я не можу ходити, і не допомогти цій цуцені." Я радий, він океї.

1 990 Р

Джерело: goodnewsanimal.ru