Нестандартний підхід

Слот-машини, щоб збити досить проблематично. У будь-якому випадку, якщо ви не вдатися до допомоги тієї ж електроніки, вона навряд чи на всіх благних. Чому вони потрібні? Я думаю. Але завжди існує ймовірність того, що хтось візьме свіжий погляд на проблему.
Як виглядає Ноя Джоф. Хлопці набридли отримувати непристойні спроби отримати затишну іграшка. І він просто вирішив потрапити в машину. Якщо гора не йде в Мохаммед, ви розумієте. На щастя, розмір дозволений. Я не відходив дорогоцінний час і почав розвантажувати іграшки з сховища. Тим не менш, після десятка хвилин мама Луїза прибув, хто, залізо, залишив тільки купити нові іграшки для дитини.
І прибув просто в часі, бо малюк почав мати проблеми з повітрям, і виїжджаючи з машини було набагато складніше, ніж сходження. Захована безпека почала виводити пожежників для вилучення хлопчика, але мама вирішила проблему простіше (це схоже, бути сімейною справою). Вона зуміла переконувати Ною, щоб піднятися через те ж ж жолоб. Ну, як переконувати. Я купив. Якщо ви хочете жити, ви повернете.
Виробники ігрових автоматів приймали замітку цього випадку і збираються встановити додаткову панель, яка блокує доступ до навісного відсіку. Але ми робимо. Це до тих пір, поки хтось забирає свіжий погляд на проблему знову.