Ми часто не використовуємо фрази з кладки. . й

Ми часто не використовуємо фрази, які провокують конфлікт з кладки – вчені називають їх конфліктогенами. Для збереження миру в сім'ї і на роботі психологи рекомендують замінювати їх більш нейтральними.
Поставте його на стіну, щоб ви не забули.

1,1 км «Це не моя робота», «Я не оплачена за це». Найпоширеніша виписка з роботи. У 99% випадків вони подразнюють лідера і покажуть його байдужість. Тому краще відповісти: «У мене є багато завдань на сьогодні. Що робити?

2. "Я не маю часу, щоб поговорити з вами", "Я зайнятий." Такі відповіді є ознакою поганого виховання. «Я бачу, але ми зараз намагаємось. Зателефонуйте і покажіть про вашу проблему наступного разу" або "Поговоріть про це за годину: Я просто оздоблювальну.

3. У «Це може звучати silly, але...» Це «інтродукція» спочатку викликає питання про дійсність всього, що ви будете говорити. Заборонити себе сказати, що фраза.

4. У "No offense, але ..." Це звучить як попередження, що щось неприємне буде слідувати. Таким чином, ви самі подаруєте інсталяцію, щоб ваш співрозмовник сприймав своє мовлення як наступ. Тому, як тільки ви відчуваєте, що ця фраза полягає в тому, щоб збити губи, змінити тему розмови.

5. Умань “Ви втратили вагу!” або “Ви втратили вагу!” Вага є чутливою темою для багатьох. Люди не легко приймають зміни, які відбуваються в організмі, тому коментарі, як це може бути чудовим способом зіпсувати настрій. На жаль, «Ви дивитеся дивовижними!»

6. Жнівень «У твій вік, ви добре дивитесь». Ця фраза звучить як нагадка віку, і може бути інтерпретована як: «Порівняно з іншими старими людьми, ви дивитеся більш-менш толерантними.» Просто скажеш: «Ви дивитесь на чудовому. й

7. Про нас "Ви в репертуарі." Спробуйте не покласти етикетки на неї. Замість конфліктних фраз можна сказати, "Я здаю, що ви залишили посуд в раковині знову." Що ми можемо зробити, щоб це не сталося знову? За допомогою пункту «Я», ви фокусуєте на тому, як ви відчуваєте, що не на вашому партнері погано. Це буде стимулом для його усунення проблеми, що турбує вас.

8. У Якщо ви дійсно любили мене, ви б хотіли. Скажіть цю фразу, ви не тільки маніпулюєте свого партнера, але і дозвольте йому знати, що його ставлення до вас не підходить. Неймовірно сприяти сильному зв'язку між вами. Скажіть, "Я буду відчувати себе краще, якщо ми могли." Найкращий спосіб підтримки продуктивних відносин полягає в тому, щоб просто пояснити, чому ви задасте, а потім пропонуємо рішення.

9. Навігація "Я дуже добре для нього," "Я радий, що ви позбавили від неї." Навіть якщо ви намагаєтеся з комфортом когось після розбиття партнера, вони можуть приймати фразу як образ, так і докази їх нездатності зрозуміти людей. Використовуйте замість: «Чи не втратили багато» – це обов’язково буде прийматися правильно.