Знайти в Country Park

Автор пише: Одного осіннього дня я вирішив піти на пляж і подивитися на всі види втрачених речей. Я не мав можливості піти кудись далеко, і «розрив» терміново потрібно видалити. Пляж завжди є перевіреним варіантом. Якщо ви не маєте золотого діаманту, ви обов'язково підберете деякі дрібні речі для пива. Мій вибір впав на Country Beach. Я не знаю чому. Я не хочу йти в місто. Погода, незважаючи на кінець жовтня, була чудовою. Я отримав в парк і сіла на дим. Після невеликої думки і оцінки ситуації, тут було прийнято рішення про покриття датчика і лопати. На місці, де я вирішив піти, він не був. Побачити, спочатку, біля великих старих дерев, а потім, як це йде. Другий сигнал зробив мене щасливим.

Ну і так, це не Імперійна мідь, але, будь-яким чином, особисто, я дуже радий знайти навіть такі монети, особливо в місті. Я був заохочував цей раптовий успіх і переїхав. Поблизу були циклісти, хтось мав вечірний джог, і я копав себе і ніхто, особливо приділяв увагу мені ... це було добре.

р.

Але після першої радості знаходилися. За годину я тільки викопаю сміття. Гори алюмінієвих проб і все...не монети. У період 1961-1991 рр. вони не фотографували, бо кожен з них в достатку вдома.

Це темний. Я отримав трохи вгору і почав втомлювати. Після сісти я вирішив повернутися до входу і, по дорозі, подивитися. Десь в середині моєї подорожі назад був чіткий сигнал під одним з дерев. сигнал був правим під коренями і, щоб не пошкодити їх, довелося копати безпосередньо під ними. В темряві, щось спалахне і це:

р.

Срібло!!! Нехай це буде рано радянський, але срібло!!! Пошкоджений хороший. Товстий як рука. На дно, це ще було кільце і...

Два рахунки NEP. З почуттям виконання я вийшов. Вже в поле темно спійманий ще монету. Ось загальна фото всіх «закладів»

410168 Р

Після того, як пара днів, було прийнято рішення про повернення і більш конкретне опитування області пошуку. Перші знахідки пішли «Свято». Під одним з дерев, хтось в кінці '50s втратив весь букет.

У цей день був також картридж з Мосіну і занурений пусковий пристрій з Жигулевського, про ці дорожні варення трохи нижче. Трохи пізніше, я розповідав, де пивний стіл був у сільській місцевості. За тиждень до грудня 2012 року, і в 2012 році. З нами дівчина, чай в термосі і сендвічах, ми пішли на призначене місце.

р.

Я хочу сказати, що є люди, які збирають їх... і ось таке «закриття». І яка річ від наганової обсади вниз справа, я вгадав тільки в домашніх умовах.

В цілому, ці «заходи» приховані в нашому парку країни. Я не думаю, що я не знайшов нічого, крім сміття, і ви можете побачити, що сталося. Цього року на самому початку квітня, як тільки сніг трохи знизився, я побував там кілька разів. Поруч, пропущені поліцейські знецінення, подивилися на мене з інтересами, але не копали. І я, в свою чергу, зробив все, як завжди, культурно і поховані отвори за мною.

Результати були скромними, не як на першому. Ми повинні шукати нові пивні столи.

Джерело: samara-ru.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное