Сальвація лисок

Автор пише: У свердловині, глибина близько п'яти метрів, виявилося, що там знаходяться три лисики.

На глибині колодязя було дивно, що маленькі лисички були на глибині колодязя. Питання виник: Як це сталося? Може бути Мама, що працює навколо, можливо, змивання і годування їх? Є одна труба в колодязі, але лисиця не зможе отримати через неї, тому що вона забита. Це дивний. На наступний день ми пішли бачити лисці. Фокс вже дуже слабкий, особливо один. Курка з'їла (Я думаю, найсильніша з них їсти). Не доторкнувшись до молока.

Ця лисиця вже дуже слабка і він вже потребує допомоги лисиця, швидше за все, потрапила в свердловину під час гри, без зовнішньої допомоги вони не будуть виходити, інший лисок не витягне їх звідти, (фокс не навчаються природою) Плановано рятувальну експедицію.

1 990 Р

І так, наступного вечора вони прийшли з кабелем і харчуванням, надягають товсті рукавички і жорсткі речі, щоб вони не прикусили, так як ніхто не хотів би отримати раби. Сходження

Найшвидший (без бою)

дружба

Але розмір колодязя, лисиця тут не вийде.

р.

евакуація

рятувальний

р.

Крім того, можливість проникнення цього свердловини, крім впадання в неї, лисиця не мала. Фокс не може народжувати там і ще більше, щоб вийти. Не можна переміщати або висуваються там - це водосховища залізобетону з глибиною більш ніж 5 м з крутими стінами і бетонним (приглушеним) дном. Всередині є тільки три труби, які не дозволяють навіть кішка вичавити через діаметр, особливо всі труби при гідній висоті знизу колодязя.

З моменту сальвації до теперішнього дня виникає питання: що робити з лисками в майбутньому? Варіанти були розглянуті для надання резерву, до зоопарку. Ми, в Омську, не відповіли багато запитань на допомогу. Відповіли дзвінки за допомогу на Вконтакті та пара людей. На даний момент дівчина назвала Настя, вона піклується про них.

Якщо хто-небудь може допомогти в місті ОМСК і за її межами, напишіть мені на vk.com/winans

Джерело: vk.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное