Це просто LOL :)

Знайдено його на .

левка

Тиждень в житті жіночого шлунку

Понеділок. Ранок.
Проксимус Я вдягнув, пішов з дому і пішов на роботу. Хто має сніданок? Де мій каша?! Я, прийти на, курити ще... Я твоя культура зараз! Хто! Поганий, huh? Ні курити на порожньому шлунку. Що відбувається на всіх?

День. У суботу вона думала, що вона мала целюліт і з понеділка ми були на дієті. Шити! Хтось запитав мене на всіх? Ну, ні, я не чубчик, я не буду експериментувати, як це! Включає середнє буріння. О, ні, ні, ні, ні, ви знаєте, де покласти свій кефір! Ми посилюємо бублінг, додаємо звукові ефекти, готуємо до демонстраційних кулбіт.

Вечір. Я хочу їсти !!! Я хочу їсти! Подаруйте мені їжу! Я вимагаю свинячий шип !!! ЗДОРОВ'Я!!!

Ніч. Не пропустіть! Не заповнювати, ви ідіот, я голодний. Я голодний, ви знаєте? Не хвилюйтеся про харчування. Я хочу. Зайдіть його. Приїжджайте на, yeah, спробуйте спати! Відже зараз, зі сметаною ...

Вівторок. Ранок.
Та-а-ха-ха! Зберігати мене, чт? Я не кашу знову, я? Я не знайшов нічого! О, людина, я туман! Все ніч я був ревнощом живця Наталії Крачковської.

День. Я виходжу з енергії, я відправляю імпульси до мого мозку, мій мозок надіслав ці імпульси, щоб мій ас ... ніхто ніколи не повернувся з моєї ас... Що ми робимо? Кефір знову. Я не люблю кефіру!

Вечір. Бурлі останньої міцності - не звертайте увагу на мене, ви припинили.

Ніч. А ще смачно, якщо обсмажити молодого картоплі на вершковому маслі ... з скоринкою золотих ... і сметани ... або тут, гриби. Дуже смачно варити... Бурл... Середа. Ранок.
На землі виростає маленький салат, але такий руббський виростає на землі! Я почав забути смак кашу - щось ніжне, тепло, оксамитування ... boo-urll ...

День. Я! Кефарик! Кефарик! Я хочу більше, не візьміть його, aah! Ще кефір!!!

Вечір. На мене нічого не залишилося - органи малого тазу розводять. Я соромлюся, я соромлюся! Я ледь засвоюв два редиски, я втратив кваліфікацію.

Ніч. Коли я був у батьківському будинку, я мав суп на вечерю. І салат. І другий з м'ясною гарнірою – мене і живіт мій дад у двох голосах зволожують насолодою. Що ви зробили з власним життям? й

Четвер. Ранок.
Як мінімум це не так! Я шкода, дарлінг, це мене мимоволі - добре, це океї, я порожній, так що я захворюсь і даваю ... Де отримав салат? Де салат? Нетримання.

День. Гей, кефір! Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я.

Вечір. Я поговорив з кишечником - вони також всі в шоку, кажуть, що запаси виходять. Не можна просто прийняти останнє. О, о, будьте обережні! Такі великі сливи - і все для мене! О, людина, я збираюсь!

Ніч. Ці Дуватські сливи - Я постраждав! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

П'ятниця. Рано вранці.
Ми сидимо у ванній кімнаті, видаляючи сливи.

Ранок. Це божевільний! Я отримав йогурт! Чи змінилися сливи?! Детальніше Я хочу, щоб я мав картопля на обід! З куркою...

Обід. Кефір. І Батьківщина щедро подарувала вам шлунково-кишковий сік.

Вечір. В ресторані з хлопцем та запахом іншої людини. Проживання Приходьте! Замовляйте собі щось! Ми не їсти всі тижні... Завітайте! Він сказав, що вона втратила багато ваги! Що вона повинна їсти! Що вона виглядає чудово! Ну? О, гарна дівчина! О, людина !!! Про нас Про нас Я збираю зараз !!!

Вечору. Добре, burll ... є щось в мене ... Що ми отримали? Гриби -- і це -- Мартіні ... boo burll ... oh, горілка ... повага ... Це так добре, брати! «Пошук, печінка, сса під контролем!» й

Ніч. Товари, гриби! Водка, добра! Картопля! Богдамн, Іхтіандр! Я заданий, скільки хороших немає...

Ох, мінерал, приїжджаємо в раціон харчування.