Дієта туалету. . .

Ну, нарешті, мій великий життя почався. Ми приїхали в квартиру сьогодні і виділили номер. Невеликий, але яскравий і чистий. Є сусіди. Розмова до туалетного паперу. М'яка, лежача дівчина. Я ще не зустрів власників. Про нас

Я шокував. Жінка прийшла. Не слово, а не половина слова - відразу сісти на ляпасі і природним чином подрібнити. Ні, ні, я все ще не можу відновити. Де я ходжу, що диким чином? Я збираюся провести відпочинок з цими людьми? Я сподіваюся, що інші більше людей, ніж це. Побачити, що вона зробила з бідним туалетним папером.

Чи мріяв я лежачи на боці на складі? Чистий Я уявляю, що кошмара чекає мене? Моя майстерня, брудна, безшумна худоба, лікуйте мене як раб. Чому я не збираюся до людей світлим, чистим і душом, і... і всі частини мого тіла? Ми не любимо! Я все ще тримую, але мій солодкий, ніжний папір плавиться перед очима. Вони просто використовують його, холоднокровний і розрахунок.

Я зустрів презервативу. Змащений, змащений. Патетична істота. Він сказав, що деякі дійсно страшні речі. Я не вірю, якщо я не бачив його через. Може бути, він був просто життєздатним, він, очевидно, від наркотиків. Ерупц.

Вони взяли, що залишилося з паперу. Вони кладуть новий на своєму місці. Молодий, захоплений. Вона виглядає як молодий папір! Уявіть, якщо вони вийшли, щоб бути іменами! Я почав запитати про власників, зробивши плани. Я майже трахнув у сльози.

Я не можу залишатися в цьому будинку більше. У будинку, де ви не просто спати в душі, ви в ній. О, мій Бог, як нечутливий вони! Пізно минуле ночей майстер прийшов і підійшла до мене. Хуг. Моя душа трембована, я був готовий пробачити його все, навіть кислий суп і чайне пиво. Але замість емоційних викривачів я отримав ще одну партію атомів і неприємних речей. Не може бути ніяким. Якщо я не був так прикріплений до цього місця, ми не будемо тут.

Ми поговорили з Папіром всю ніч. Про це Ми дуже добре робимо. Ми не бачимо їх з найкращої сторони. Але як гіркий він, коли ваша робота так знезараження!

Сприяти правді. Я змогла побачити, що сьогодні. Хтось дивників, стругано закрив мене з кришкою, почав стрибати на мене, як божевільний. Протягом двох хвилин я повністю зламаний. Бездоганне життя – безглузда смерть. Насолоджуйся наступного разу я буду краще туалету.