Великий жарт :)

Ведучий хору, обраний для участі у відкритті сцени гри 6-річного хлопчика з ніжним обличчям.
Як тільки хору співає лінію «і ангел запалить всі свічки для нас!», ви підете на сцені і запалити свічки – це все, що вам потрібно зробити.
- Я можу, я можу! - Хлопець був щасливий.
Пройшов численні решетари, а зараз прибув прем'єрний день. Диван був дрібно наповнений, і етап виглядав чудово, прикрашений десятками свічників з негорячими свічками, чекаючи на той момент, коли вони будуть світлі досить черуб.
Прослуховував свою руку, оркестр звучав і хор почав співати перенапругу, закінчуючи словами «... і ангел запалив всі свічки для нас!», після чого кожен подивився на правильний вихід на сцені.
Німецький.
Ведучий знову хвиляв свою руку, жестував співати голосніше, що хор зробив - "... і ангел запалив всі свічки для нас!", і знову все виглядало праворуч. Немає хлопчика.
Ведучий, миттєво потішаючи, знову загинув руки так багато, що хору практично злодій - як завіса тремтить - третій раз лінія - "... А ангел lit us всі свічки!!!
А потім, у вигодовуванні тиші праворуч, від за лаштунками, голос вигнав, співав ангельського сопрано: "... і кота, описаного мені всіх матчів!"