1004
Не потрібно занадто багато.
Великий бос, потрапляючи в кадр, привертають увагу всіх. Anaconda є найбільшим з боса і, відповідно, не страждає від нестачі уваги. Особливо популярні відео з зображенням бойових мистецтв з різними тваринами і пострілами з поглинанням або зануренням жертв. Деякі такі природні відтворювачі, але дігіт з індикаторами перегляду є переконливим. Люди люблять дивитися процес поглинання. Я не буду судити або сперечатися, що це потрібно зробити з ним. Просто склеюючи факт. Цього разу анаконда їла кору. Я змінив мій розум. Що сталося там - чи є атака гастриту, або неправильний трав'яний коров'ячий або не промивається довго, або анаконда сама забули порожнити кишечник перед їжею - невідомо. Але тепер вона вирішила, що частина з майже ковтнула вже зловживала. Я не скажу, що він вийшов швидко (після всього, розмір жертви дав Богу), але він виглядав дійсно ефектно. Спостереження причепа рекомендується в рамках комплексної антиалкогольної терапії та програм для боротьби з ожирінням. Як ефективна візуальна допомога. Тут, скажімо, подивіться - навіть хрипка бастард має якусь свідомість. Я його не знаю. Але я зрозумів, що я був достатньо і відразу повернувся. Візьміть приклад і введіть відповідно.