Який жарт!

Один чоловік вирішив зробити задоволення своєї матері-завдання, яка побачила його практично до смерті.
Зважаючи на те, що мій дорогий мама навчався на ринку, син-в-право побачив отвір в обідній стіл, потім підійшов під ним, поклав голову в отвір і стояв в цьому положенні.
Скатертини вішали на підлогу і тіло відверта не видно.
Він також заливається кетчупом на все навколо його ступеню голови.
Тепер уявіть, що кицька жінка побачила, коли вона прийшла додому?
На скатертини знаходиться басейн крові, а в центрі столу лежить важка голова сина-в-прави з його язиком, що застрягає і очі розкоші.
З таким зусиллям, що вигнута підвіска люстри знизилася з стелі і змащує коханцю відвертів прямо вздовж камполу.
Син-в-право, однак, не порушував, але кричущим глухим.
Мати-в-правді, слухаючи, як сильну голову відчайдушно сниться, нарешті втратив її розум і кинувся в хлопець тільки купили трилітровий циліндр з томатною пастою.
Природно, баночка вдарила жартів прямо в лобі.
Звісно, кісточки людини були як товсті, так як бетонна плита, тому що контейнер зламався, додаючи фарбу в ландшафт.
Поор син-в-право втратив свідомість і залишився під столом, тепер точно так само як корпс.
Баба, як кав'ярня, кидається дико до поліцейського вокзалу, розташованого в одному будинку, на першому поверсі.
Узгоджуючи поліцейські пам'ятки апкаліптичного стека стала підвіконня, і вони навіть втратили свій темп і повернулися до дверей.
А потім голова, страшний, вкритий червоними згустками, підняв повіки, смородинано скручують очі, поширюють рот і видалив тамнад:
- Мама! Ваша мама! Свята свята! Мама! Матір-в-право згортався, один з клепок згорнувся поруч з нею, другий був міцний.
- Ви, що..." Він торкнувся, "Покажіть мені свій паспорт!
- Я збираюся, - занурила голову, - і я отримую її, чекаю трохи.
Очевидно, що перспектива перегляду головки, що літають через повітря за документом, вразив працівника служби так багато, щоб він розірвав: “Зберегти мене!” Вампіри! Він кинувся за допомогою.
Коли відділ зламався в квартиру з озброєним озброєнням, син-в-правом, все одно покривається кетчупом, званий амбулатором.
Результат жарту: мати-в-право має гіпертонічну кризу, один коп почав стояти, другий зараз завжди лікує, що на вигляд пляшки кетчупу,
Син-в-право отримав кілька днів для холіганізму і повного морального задоволення. А мама-в-право один раз і назавжди припинили стерження ідіоту.

Сент громової.