Секрети китайського виробництва (42 фото)

Автор розповідає про поїздку в Китай, а саме на завод з виробництва дешевих фото та відеокамер, відеореєстраторів та щось інше.
Дуже цікава поїздка, рекомендую дивитися.

9597597

Автор: На цій подорожі я нарешті відкрив секрет до процвітання деяких китайських заводів, які не примітні на перший погляд. Це часто буває: як ринок падає, так і продукт дешевий, і з яких причин власник йде в Панаму, відправив сім'ю в Гонконг, і відкриває один завод після іншого.

У цьому випадку китайська мрія прийшла до душі другу шахти, яка займається виробництвом дешевих фото і відеокамер, відеореєстраторів і чого іншого. Ці камери продаються мільйонами по всьому світу. Прийміть лот, який виділяється за ліцензією Дісней та інших Hallo Kitty. Але є майже не продаж в Росію, тому Чен, власник бізнесу, намагається знайти деякі випуски для нашого ринку. Ось чому я попросила взяти картину.

Я пішов на завод з Надія, менеджер з продажу камери, який говорить досить добре російська. Босс надіслав нам свій BMW, отримав на завод з шиком.

У магазинах все стандартно - конвеєрні лінії, викрутки-пайки. Відправки на різдвяні свята вже завершені - найпорожніші конвеєри порожні.

р.

Коги-спринги. Є багато монтажних операцій, дрібних деталей - робота трудомістка.

Р

р.

Наповнення програмного забезпечення.

Багато тестування. Тут є білий аркуш, який зображений тут.

І тут записують білий аркуш на відео. Для перевірки звуку використовуйте кільце розбиття скла - віщайте його динаміками в області перевірки.

Є IP67 пилонепроникні камери з особистою ванною.

Ремонт ділянки. Незважаючи на всю дешевизну, електроніка порівняно дорогі, вигідно відремонтувати шлюб.

У наступному номері стартує новий продукт - MID. Таблетки, якщо нам подобається.

Таблетка є досить простим. Є постачальники готових рішень, вони купують дошку, прикріплюють екран, акумулятор, щось для дрібних речей - і подрібнюють його в чохол. Це виробництво. З цією схемою якість планшета залежить від правого вибору постачальників і наполегливості в роботі з ними.

Ми йдемо в магазин друкованих плат. Ось сайту, чіп-кодування. Операція точно схожа на виробництво чіпсів, тільки чіп монтується не в окремому випадку, але відразу на друкованій платі.

Тим не менш, сьогодні сайт зв'язування був свічкою - тільки команда працювала, робляючи функціональне тестування готових дощок.

Перемикання на монтаж поверхні. Дівчата розмаховані камерами, мають задоволення.

Встановлення компонентів здійснюється на старих Samsungх.

Але є деякі досить свіжі машини. Є три лінійки.

Поруч - ручні компоненти.

Кнопки встановлюють вручну.

Це все, нехай буде бачити лабораторію. Шлях проходить через офіс і КБ.

Оптики тестуються тут. Я пам'ятав таблицю налаштування, яке раніше показало на телевізорі.

У наступному номері, в темряві, є деякі вимірювання.

Колір рендерингу.

І ще один тест, я не з'ясував його. Як про виставку?

Будь ласка, ввімкніть світло. Про нас

79406р.

Тримати. Стандартний комплект: температура, вологість, коливання.

Різні саморобні механічні тести.

Ось, наприклад, перевірте надійність роз'єму. Привід повітряний, фіксація камери, і нехай йде.

Тестування в холодильнику. Тут бренд великого американського клієнта lit up.

І шоурум для останнього. Камери роблять дуже різні, ціни від 5 до 50 доларів. Реєстратори більш дорогі - від 20 до 40. Понад 40, це HD. Об'єктиви прості всюди, як мобільні телефони. Ви можете покласти хороший об'єктив, але хто його купить?

499.00 Р

Надія - сучасна китайська жінка саморобна. Дитина, чоловік-студії, власна квартира в хорошому мікрорайоні. Доброго дня.

Дякуемо! Три заводські будинки стоять з літерою П. На правому – фотокамери. Прямий - справа: лиття, живопис, шовкографія.
І зліва,
Побачимо це разом.

,00 Р

Виставкова зала GD на першому поверсі. Це окрема компанія, яка будує телебачення.

Лінія збирання пуста: вони не говорять електрики. Може бути, але реальна причина відрізняється - і я вже знаю, що це таке.

Ще один напрямок! Світильники руху, щити та знаки.

Ми йдемо туди, це стерильний скрізь, вони просять нас носити тапочки.

719497

Але все ж в чистому приміщенні не допускається - тільки через вікно скажуть привіт до астроната.

І вони збирають ці пристрої: монітори для медичних вимірювань. Вони дають цей монітор пацієнта, і він може самостійно вимірювати тиск, пульс, пульс, частоту пульсу, кардіограму і щось інше. Додайте аналіз крові. Аналіз негайно входить до клініки - лікар може негайно приймати рішення.

Ми можемо залишити. Надія перед виходом затверджує колір фарбування тіла.

Я збираюсь подивитися на кастинг, можливо, я побачу щось цікаве.

Секрет достатку цього, і багато інших подібних рослин, я ще не розповість. Якщо ви хочете занадто :

Джерело: zorins.livejournal.com