5 балів!

Америка. Мале місто.
Барбершоп.
Зачіска ріже постійний клієнт.
«Що ваші плани на відпочинок?» він запитав.
«Я хочу піти в Москва», - відповів він.
- У Москві! У цьому брудному місті, де сміття не очищається, а також ведмеді ходять по вулиці! Що ви, sir? Не думайте!
- Я збираюсь. Моя бабуся, яка використовується для життя!
Які авіакомпанії ви літаєте? запитав барбер.
- Аерофлот! - Він відповідей.
Мамми, це найгірші авіалінії. Запах гасіння, страшне затискання і розсмоктування їжі. Гарантія пари годин.
до І я приходжу!
Який готель ви зупинитеся в Москві?
- У Росії!
до Що таке ніч! У нас є купа прозуттів, брухтних цін, тарганів і filthy staff.
- Я приходжу в будь-який час!
до Що ви будете робити в Москві? - перукар не зупиняється.
Хочу піти в Маузолей Леніна!
- ????? Також є величезна черга, навколо міліції та сосни. Знежирення і знежирення!
«Припинити мене!»
Через кілька місяців після поїздки він приходить в перукарню.
«Хі, buddy», – каже перукар, «як було поїздка?» Я розповідаю вам про те, що правда про Москву?
Ви знаєте, я дуже сподобалося Москва. У них є новий мер Лужков і він кладе речі для того, щоб там. Все про чистоті, злочин не вистачає, і я не бачив ведмедів!
- Ну, як Aeroflot? Що я сказав?
- Не точно. У літаку було майже порожній, тому ми перевели до 1-го класу. Дуже гарна і гарна дівчина.
- Ну, готель, не це, крап?!
- Приходьте! Я жив у номері! Немає гакерів або тарганів.
- Ну, ви бачите Ленін? - перукар не зупиняється.
- Уявіть, що я бачив його. І ви не вірите. Я стояти в лінії, раптом скатерти людина приходить вгору, тягне мене в сторону і говорить, що їх вчені просто виконали диво і вдалося відродити Ленін, і що він хоче поговорити з кимось з натовпу. І вибрали мене для цього.
- Бог, я не вірю! Що говорить Ленін?
до Так, всього кілька слів: "Батека, і хто це те, що ви так hgenovnostgig..." ? ? ?