359
Жінки не будуть втрачені
Дівчина прийшла до свого друга, як тридцять років.
Я прийшов в дев'ять годину ввечері, січ, трахнув, відвертав щось там, в цілому я збираюся залишити вже ніч.
І їхні будинки, хоча розташовані в межах визначних пам'яток, але між ними дика відходи, переросла кущами.
Вони вирішили прогулятися в середині, а потім розігнатися, вони кажуть, якщо що-небудь відбувається до одного, вона буде кричати, і її друг буде працювати, щоб допомогти.
Ну, приїжджайте, стояти, скажімо за останні роки.
Припустимо чоловіка прилипає з кущів, захоплює одну рукою і в кущі.
Її руки і ноги відійшли від неї від страху, вона пам'ятала, що їй довелося порізати щось, і поцікавила, що перше, що прийшли до розуму.
Чоловіча щелепа знизилася, він кинув її - і тільки кущі розтріскуються.
Вона підніметься назад, і її подруга тримає її шлунок, макіяж мазується, в цілому - хістерія з нею з сміхом.
Ти трохи, я йду, і ти сміється.
І сказав друг,
Ви усвідомили, що ви були кричущі?
- Ноп.
до "Уррах-а!"
Я прийшов в дев'ять годину ввечері, січ, трахнув, відвертав щось там, в цілому я збираюся залишити вже ніч.
І їхні будинки, хоча розташовані в межах визначних пам'яток, але між ними дика відходи, переросла кущами.
Вони вирішили прогулятися в середині, а потім розігнатися, вони кажуть, якщо що-небудь відбувається до одного, вона буде кричати, і її друг буде працювати, щоб допомогти.
Ну, приїжджайте, стояти, скажімо за останні роки.
Припустимо чоловіка прилипає з кущів, захоплює одну рукою і в кущі.
Її руки і ноги відійшли від неї від страху, вона пам'ятала, що їй довелося порізати щось, і поцікавила, що перше, що прийшли до розуму.
Чоловіча щелепа знизилася, він кинув її - і тільки кущі розтріскуються.
Вона підніметься назад, і її подруга тримає її шлунок, макіяж мазується, в цілому - хістерія з нею з сміхом.
Ти трохи, я йду, і ти сміється.
І сказав друг,
Ви усвідомили, що ви були кричущі?
- Ноп.
до "Уррах-а!"