Це дійсно з серії «Ви не думаєте про це з метою».

Я навчаюся в університеті ввечері і працює в одному офісі для ремонту доріг.
Так, у нас є термін – нічна робота мафії – це коли наступна нова російська буде кидати дороги до нової особняк або до будинку його таці.
Ми всі в милі Божої милосердя, і ми всі в
Це свого роду спин.

Історія: Недавні ми отримали новий Юрк, син другу нашого боса - юнацький текой хлопчик, п'ятий, але з дивинством.
О, прийти, це. Отже, день до вчора, головний анонс: сьогодні знову потрібна допомога Мафії, повна робота, кожен знайдеться в десятому годину ввечері.
Він отримав очі на Юрку, вказав на «інструкцію цього!» і зникнув.
Юрійк, блимає сині очі, приходить до мене і просить: що таке мафія?
Ось де я збираюся! Я не знаю, де я отримав її від, але я кажу вам серйозний вигляд: ще раз було гостре відображення на даху нашого будинку, знову було багато корпсів, і ми знову позбавимо від них.
Юрійк сідає: які корпси? Як позбутися?
Я поясню в голосі: дах не бере грошей з нас, але ми розраховуємо їх відходи для цього – ми розкочуємо мертвих людей і обпалюємо стовбури в асфальт. Як він запитує?
Так, всього, я відповідав, кажуть, що перша бригада старого асфальту глиблює джек-офф, другий кладе жмурики і посипає їх, і Лех буде пропрасувати все це з його ковзаючим катоком.
Леха (навіть поруч з ним і почуйте все) Ноти з серйозним виглядом: так, кажуть вони, це.
Учні Юрія ділатували, обличчя відбілили, а Леха сумно додає: найгірше, коли вони ще живі...
Відступ від під асфальтом ... Це добре, що двигун висить все. Ух, я втомився від усього цього... Тоді я не можу спати...

Юрик сів на п'ять хвилин з ротом відкрито, потім блема: що робити?
І нічого я відповіла, поки ми мовчить – ми будемо жити, говорити – кожен викручений.
Ви знаєте, життя сьогодні варто пенні. Приїжджайте до цього,
Не пізнайте, або ми будемо в неприємності, дуже серйозно.

Так ми залишили, залишаючи Erik у степу.
І хто б подумав, що Ерік наш, по-перше, повірить в усі ці речі, а по-друге буде йти додому по метро – практично завжди наш бос на своєму автомобілі приніс і взяв, і цей раз щось не док.
І в цьому підході він дозріває рішення про виконання його громадянського мита!!!

Ми зібралися в десятці, і тільки приїхали на голову – тут з різних кущів, з дерев і навіть з землі з півтисячним поліцейським, які нас розбили!
Тексти пісень, а це означає: Ми майже трахнув страх. Лега і я лежаю боку в слизовій, тільки з нашими очима з боків.
І тоді я уважно дивлюся - серед копсів проходить наш Юрик, грамотно висловляючи пальцем в нас, лежачи, і звіти: це з першої бригади - вони роблять ями на дорозі, це з другого - вони заглиблюють тіла, і так далі.
Я шукаю в Lehu, він дивиться на мене - і ми починаємо гістерики !!!

Скоро, як виявилося пізніше, Юрк думав, думав, і прямо з метро кинувся в поліцейську станцію і всі ми, вбивці, в тому числі начальник, друг батька, укладений (і в нашій бригаді, до речі, пара інших осіб кавказької національності плуги).
Ми сиділи до нуон, підписаний пучок папок, кажучи, ми були своєрідними і пишними, але гумористичні, і пішли погладжувати синці на тілі.
На виході з мене і Леха особисто зустрівся з головою (до речі, він, безглуздо, це замовлення через облік офіційно видано).
За довгий час з нами спілкувалися не на рівних умовах, але ми взяли участь у тому, що друзі - не вилікували роботу, тільки з тих пір він називає могильників.
Я не маю нагоди :-

Шент Олександр.