Я почула, але це ще смішно.

ДТП в житті. (Я працював на Мітчинському радіоринку як глави переходу і одночасно перевозив ходи з усіх точок до бази.)
Ситуація влітку. Тепло.
Я на пилоподібному джинсовику (який був влітку на Mitinsky радіоринку, буде розумітися).
брудний. Стінки з потом. У слово Арбат панк на дорозі.

Backstory - Я дали 10 мобільних телефонів для фіксації, розміщені п'ять кожного на поясах мене і мого друга, який був водінням додому з ринку.

McDonald's біля Hunt Row. Подруга і я збираю з неї після сісти на півгодини і їсти серце.
Походимо до авто. Я познайомлю тебе двома дівчатами. Якщо не найвищий, то ясно першого сорту:
Я не маю нічого втратити, ти фольго.

Перше, що приходить до розуму:
-Дівчаті, що ви робите на ніч?
Я отримав погляд на Billy Gates на Sun.
Одна, з леопардом, непогано так, вимовляється чітко запам'ятовується фраза:
Ми не будемо говорити про хлопці без стільникового телефону.

З жестом Ace Ventura, другом і я бажав курти і покажу сорту сеансу виходу Beeline salesmen.
Дівчинці, очевидно, від тепла, впадали кріші, подрібнюючи щелепи.
Другий, трохи відновився від морального шоку, продовжує пом'якшити роль:
до Ми не будемо говорити про хлопців без тисяч запікань в карамани.
Перед ним пальці викладають і випалюють рублів, еквівалентно близько 22 тис. з них, відкривають вентилятор.
На очах дівчат читають прозорий загальний захист запобіжника.
Трохи стискаючи з останніми двома запобіжниками, перша дівчина нагадує іншу фразу:
Ми не будемо говорити про хлопці без автомобілів.
Мій друг Відправлення сигналу, що вказує на те, що автомобіль знаходиться поруч.
Дівчата дивилися на пам'ять собак:
- Давайте поїхати на поїздку...

Пороги їх дивують.
Ось я розумію, що час прийшов для мене, щоб вийти і витерти хінтесіння думки, які розуміють ці представники жіночої людської гонки.
З флаппером, копіюючи свій спосіб розмови:

до Ми не будемо говорити fuckers. Завіса.

Шент Олександр.