331
Пейворт
Зварювальний чоловік приходить в аптеку і просить фармацевта:
У вас є будь-які продукти відновлення волосся?
Візьміть цю пляшку, це найефективніший інструмент.
- Ви впевнені?
- Абсолютно. Побачити, що людина над там з вуса в касовому реєстрі?
Так.
- Ну, моя дружина. Її вуса виросла після того, як вона спробувала відкрити пляшку своїми зубами.
Одна красива леді любила працювати в її саду, але незалежно від того, як вона отримала старий, її помідори не дозрівали. Вона попросила поділитися секретом свого сусіда на паркані, які завжди мали смачні помідори.
«Це дуже просто», – пояснив старий чоловік. Поцілунки на день, вранці і ввечері, я повністю голий перед помідорами, і вони рум'яні з гасінням.
Відчайдушний, щоб досягти того ж результату, леді звернулася до своїх порад. Після двох тижнів сусід вирішив зацікавити її успіхом.
- Як помідори?
«Я поганий, але ви повинні бачити заміри мого нещастя!»
Чоловік пішов на пекло. Він обирає покарання.
Він ходить, виглядає: там - сковорідки лизати, там - важкі камені, прокат - все якось неприємний.
Поки він бачить:
Деякі бездомний людина, і він gets a blowjob від a гарна дівчина. Людина відразу ж відштовхує радісно, що він підходить йому.
Пошкоджений, до дівчини:
- Ось ваш зсув!
У вас є будь-які продукти відновлення волосся?
Візьміть цю пляшку, це найефективніший інструмент.
- Ви впевнені?
- Абсолютно. Побачити, що людина над там з вуса в касовому реєстрі?
Так.
- Ну, моя дружина. Її вуса виросла після того, як вона спробувала відкрити пляшку своїми зубами.
Одна красива леді любила працювати в її саду, але незалежно від того, як вона отримала старий, її помідори не дозрівали. Вона попросила поділитися секретом свого сусіда на паркані, які завжди мали смачні помідори.
«Це дуже просто», – пояснив старий чоловік. Поцілунки на день, вранці і ввечері, я повністю голий перед помідорами, і вони рум'яні з гасінням.
Відчайдушний, щоб досягти того ж результату, леді звернулася до своїх порад. Після двох тижнів сусід вирішив зацікавити її успіхом.
- Як помідори?
«Я поганий, але ви повинні бачити заміри мого нещастя!»
Чоловік пішов на пекло. Він обирає покарання.
Він ходить, виглядає: там - сковорідки лизати, там - важкі камені, прокат - все якось неприємний.
Поки він бачить:
Деякі бездомний людина, і він gets a blowjob від a гарна дівчина. Людина відразу ж відштовхує радісно, що він підходить йому.
Пошкоджений, до дівчини:
- Ось ваш зсув!