743
Не поганий сюжет.
У 1992 році в місті Н, другу шахти, в той час як і раніше студент, потрапив в одну дуже смішну і трагіальну історію.
Уявіть собі молодий лобошакер, який не потребує нічого, ніж пиво і дівчата в інституті.
Він дізнався, що Бог буде відправлений, що ні в якому разі.
Одного разу він отримує комони і, як і будь-який нормальний малюк, відкидає його.
Але що це? Прийміть другий субпоена незабаром. Він знову викинув.
Забути про ці незначні неприємності, він сидить в домашніх умовах, і раптом дзвіночки.
"Чому там?" запитує.
І сказав він, "Варріор!!!" Чи живе хтось тут?
І пішов він, "Це мені."
"Відкрити, у вас є субпоена."
"Я не буду."
Він сказав їм: «Я не буду йти, але хто захистить тебе?» Чи є ви вдома самостійно?
Покажіть, що він один і не хоче приєднатися до армії.
Ось де військовий офіцер. Мат став для цілої поїздки в чистому виконанні.
Він описав те, що він буде робити в цю панку і як він би змусив його шию, якщо це "добрий фрак" не відкрив двері для нього.
Негайний страшний хлопець не замислювався про все краще, ніж забрати телефон і дайвінг "02." Він сказав, що люди кинулися в свою квартиру і хочуть "розігнати шию".
Скрипки просять за адресою, радять відступати від дверей і чекати.
Цей хлопець пішов з вікна і почав шукати в поліції.
Коли прибули копси, військові комісари вже перенесли повну програму.
Хлопець почав шукати в очі, що відбудеться.
Побачила двері, які відокремили сходи від ліфтів (звичайні двері для чотирьох квартир)
Він бачив копси, що літають, шукаючи ніндзя черепахи.
Наступною рамою є нога, яка росла на рівні очей і впала в вухо одного з військових комісарів.
Вежа, Павло Куликово. Татари були військовими, так як копси мали клуби і копс знали, як їх використовувати.
Мої ніжки дружби зняли майже так, як він побачив, що зробив.
Коли телефон ранг і потужний голос сказав: "Поліса". Відправити Він не сперечався і відкрив двері.
«Я хочу, щоб я не був народився. й
І чоловіки були так «викрадені», що їх обличчя перетворилися в щось червоне, непристойне, потоплення.
"Бой, ви знаєте, що вони дійсно списки."
Моя порада вас, не вступає в армію.
Тільки одна річ врятувала це ідіот: вхідна половина почула загрози проти нього і багато непристойної мови.
Про тиждень після того, як все це ugliness, друг в квартирі отримує телефонний дзвінок і вже знайомий голос говорить: "У вас є мене, ...., ви будете служити в ВМС, на підводному човні, який обов'язково миється, так що я буду піклуватися про це."
Були бджолині.
І ось в цьому не дуже корисному для суспільства суб'єкт раптом знебовтує тягу на знання.
Він переніс в інший інститут, де був військовий відділ.
Якщо він отримав "добрий", він був особистим трагедіям йому. Не пропустіть лекції.
І найцікавіше він дав військові науки.
У висновку він зараз є офіцером. Що це таке.
Шент Олександр.
Уявіть собі молодий лобошакер, який не потребує нічого, ніж пиво і дівчата в інституті.
Він дізнався, що Бог буде відправлений, що ні в якому разі.
Одного разу він отримує комони і, як і будь-який нормальний малюк, відкидає його.
Але що це? Прийміть другий субпоена незабаром. Він знову викинув.
Забути про ці незначні неприємності, він сидить в домашніх умовах, і раптом дзвіночки.
"Чому там?" запитує.
І сказав він, "Варріор!!!" Чи живе хтось тут?
І пішов він, "Це мені."
"Відкрити, у вас є субпоена."
"Я не буду."
Він сказав їм: «Я не буду йти, але хто захистить тебе?» Чи є ви вдома самостійно?
Покажіть, що він один і не хоче приєднатися до армії.
Ось де військовий офіцер. Мат став для цілої поїздки в чистому виконанні.
Він описав те, що він буде робити в цю панку і як він би змусив його шию, якщо це "добрий фрак" не відкрив двері для нього.
Негайний страшний хлопець не замислювався про все краще, ніж забрати телефон і дайвінг "02." Він сказав, що люди кинулися в свою квартиру і хочуть "розігнати шию".
Скрипки просять за адресою, радять відступати від дверей і чекати.
Цей хлопець пішов з вікна і почав шукати в поліції.
Коли прибули копси, військові комісари вже перенесли повну програму.
Хлопець почав шукати в очі, що відбудеться.
Побачила двері, які відокремили сходи від ліфтів (звичайні двері для чотирьох квартир)
Він бачив копси, що літають, шукаючи ніндзя черепахи.
Наступною рамою є нога, яка росла на рівні очей і впала в вухо одного з військових комісарів.
Вежа, Павло Куликово. Татари були військовими, так як копси мали клуби і копс знали, як їх використовувати.
Мої ніжки дружби зняли майже так, як він побачив, що зробив.
Коли телефон ранг і потужний голос сказав: "Поліса". Відправити Він не сперечався і відкрив двері.
«Я хочу, щоб я не був народився. й
І чоловіки були так «викрадені», що їх обличчя перетворилися в щось червоне, непристойне, потоплення.
"Бой, ви знаєте, що вони дійсно списки."
Моя порада вас, не вступає в армію.
Тільки одна річ врятувала це ідіот: вхідна половина почула загрози проти нього і багато непристойної мови.
Про тиждень після того, як все це ugliness, друг в квартирі отримує телефонний дзвінок і вже знайомий голос говорить: "У вас є мене, ...., ви будете служити в ВМС, на підводному човні, який обов'язково миється, так що я буду піклуватися про це."
Були бджолині.
І ось в цьому не дуже корисному для суспільства суб'єкт раптом знебовтує тягу на знання.
Він переніс в інший інститут, де був військовий відділ.
Якщо він отримав "добрий", він був особистим трагедіям йому. Не пропустіть лекції.
І найцікавіше він дав військові науки.
У висновку він зараз є офіцером. Що це таке.
Шент Олександр.