589
Жінки в одному слово. й
Після вечору «збираються разом» в свіжому повітрі ми вирішили продовжити спілкування вже на території гуртожитку (в 23:00 він вже закритий щільно).
Я дуже щасливий, я запрошю всіх на свій «скло чаю».
Моя пропозиція супроводжується шумом і універсальною радістю, але у нас є проблема: в нашому натовпі два моїх друзів не з нашого гуртожитку.
Діти щасливі запропонувати свою допомогу.
Я ходжу на годинник з хлопцями без будь-яких проблем, солодко бажаю нашій старій дамі: «Добра ніч». й
І під вікнами ми чекаємо дівчат, але «під вікнами», щоб сказати найменше.
Важко сказати, що таке бар'єр, який повинен подолати.
Але, я повинен додати, що держава була такою, що море здавалося колінному.
В цілому вони мали піднятися до 5-го поверху через пучок струганих цегли, парканів, гриль, його було навіть необхідно, як Тарзан, гойдалки на кабелі.
Після цього вони були тільки на даху їдальні, яка була на рівні 3 поверху нашого хостелу.
Були лише два балкони для подолання.
Ми вже чекали на п'ятий поверх з довганою дошкою для них.
Хлопці кладуть один кінець вниз, а другий тривають.
Вони підняли першу дівчину без труднощів, але коли вони почали піднімати другий.
Дівчина була майже на голові, але не в змозі витримати свою власну вагу (не обов'язково слід сказати, що вона мала досить пишну форму), вона пускає її руки і знизилася...
Ми докладно описуємо наш стан.
Моя ніжка погладжує, навколо суєти, я чую гістеричну кричу біля стоячої подруги, яка відтіняє.
Хлопці слідують за нею, і я все-таки даю дивитися.
Вона лягає відкидуючи одну ногу, скручуючи її шию...
Я вже був готовий до найгірших...
Що ми чуємо від неї?
Я зламав всі мої нігті !!!
Шент Олександр.
Я дуже щасливий, я запрошю всіх на свій «скло чаю».
Моя пропозиція супроводжується шумом і універсальною радістю, але у нас є проблема: в нашому натовпі два моїх друзів не з нашого гуртожитку.
Діти щасливі запропонувати свою допомогу.
Я ходжу на годинник з хлопцями без будь-яких проблем, солодко бажаю нашій старій дамі: «Добра ніч». й
І під вікнами ми чекаємо дівчат, але «під вікнами», щоб сказати найменше.
Важко сказати, що таке бар'єр, який повинен подолати.
Але, я повинен додати, що держава була такою, що море здавалося колінному.
В цілому вони мали піднятися до 5-го поверху через пучок струганих цегли, парканів, гриль, його було навіть необхідно, як Тарзан, гойдалки на кабелі.
Після цього вони були тільки на даху їдальні, яка була на рівні 3 поверху нашого хостелу.
Були лише два балкони для подолання.
Ми вже чекали на п'ятий поверх з довганою дошкою для них.
Хлопці кладуть один кінець вниз, а другий тривають.
Вони підняли першу дівчину без труднощів, але коли вони почали піднімати другий.
Дівчина була майже на голові, але не в змозі витримати свою власну вагу (не обов'язково слід сказати, що вона мала досить пишну форму), вона пускає її руки і знизилася...
Ми докладно описуємо наш стан.
Моя ніжка погладжує, навколо суєти, я чую гістеричну кричу біля стоячої подруги, яка відтіняє.
Хлопці слідують за нею, і я все-таки даю дивитися.
Вона лягає відкидуючи одну ногу, скручуючи її шию...
Я вже був готовий до найгірших...
Що ми чуємо від неї?
Я зламав всі мої нігті !!!
Шент Олександр.