691
Ми не дбаємось, ми не дбаємось. . й
Гавр проходить через ліс, обмотує суглоб, потім вовк стрибає з кущів і бере суглоб.
Гадра - це засмічення, як покарати вовк.
Похід до ведмедя:
Misha, я приходжу до вас з плановою коробкою, я хотів би викопати, але я зустрів вовк, він взяв все.
Я сказав йому, що я сказав, і він взяв його в будь-якому напрямку. Ведмедя думає, "Сірий ебать," він безмежний.
Похід на лев:
Думка Лева, я приходжу до вас зі склом плану, я думав, що я вписаю тебе як старше, але значить Волхара все, хоча я пояснив йому, що це ваш, взяв його в будь-якому напрямку і зліва.
Леон не може бути прощений. Викликає весь ліс разом:
Братва з'ясував, я приходжу до вас з пакетом плану, потім вовк стрибнув і взяв все. Я пояснив йому, що це громада, і він не дає хати. Що ми робимо?
Братва зробив шум, щоб кинути сірий без законності +
Лев: Добре, не залишає, він один, нехай ми не будемо жити без вовка.
Вони вирішили ебать весь ліс.
Спійманий, прив'язаний до дерева, ебать все. Останній заєць. Покроки, гудзики його штани:
Що таке Волхара?
Сент Михайло Я.
Гадра - це засмічення, як покарати вовк.
Похід до ведмедя:
Misha, я приходжу до вас з плановою коробкою, я хотів би викопати, але я зустрів вовк, він взяв все.
Я сказав йому, що я сказав, і він взяв його в будь-якому напрямку. Ведмедя думає, "Сірий ебать," він безмежний.
Похід на лев:
Думка Лева, я приходжу до вас зі склом плану, я думав, що я вписаю тебе як старше, але значить Волхара все, хоча я пояснив йому, що це ваш, взяв його в будь-якому напрямку і зліва.
Леон не може бути прощений. Викликає весь ліс разом:
Братва з'ясував, я приходжу до вас з пакетом плану, потім вовк стрибнув і взяв все. Я пояснив йому, що це громада, і він не дає хати. Що ми робимо?
Братва зробив шум, щоб кинути сірий без законності +
Лев: Добре, не залишає, він один, нехай ми не будемо жити без вовка.
Вони вирішили ебать весь ліс.
Спійманий, прив'язаний до дерева, ебать все. Останній заєць. Покроки, гудзики його штани:
Що таке Волхара?
Сент Михайло Я.