Історія собаки

Моя подруга має Юся, чудовий бассет Hound dog. Це з такими довгими вушками, довгими тілами і сумними очима. Мисливець. Незважаючи на дещо незручну фігуру і короткі ніжки, вона має дивовижну спритність, а крім цього вона має рідкісний характер. Вона, як справжня кішка в душі, «змітка майстер-класів». Але, як справжня собака цілодобово, вона відчуває болючий голод, тепер вона вже старе, і в її юності вона не з'їла тільки тверді пластикові сорти, тому що м'які, як целофан, пропускають через неї гурою. Що можна сказати про всі делікатеси, які поїдуть у собак на прогулянці? Наприклад, висушуються крилки. Так, не далеко від свого будинку є лісова паркова зона з ставком, в якому жирні качки купують влітку. Прогулянка людьми, особливо з дітьми, захоплено годувати їх хлібом з місту. Після того, як і Юся з господинею побили в околиця цього ставка. Собака, як звичайно, зламала на своєму собакі бізнес, повністю ігноруючи дзвінки «Для мене». І раптом, прилипаючи її обличчя з приморського куща, що вона знайшла! Жирні качки в ставку, які безтурботно кидаються назад і для товстих шматочків хлібної м'якоті, які в достатку припав на них з мосту. Це не так! Юся забив першу швидкість з усіма потужністю її короткими ніжками, а з люком кинувся в ставок! Але немає! Ніяких качок! Для хліба! Плавання серед дуків на божевільній швидкості, вона захопила заспокійливим хлібом, відкидаючи порушуючі шкарпетки по дорозі. Хвороба і мука. А тепер тільки Юся був плавання в ставці. Люди з мосту захопили собаку плавання на швидкості розбиття. Хліб не встиг не тільки мити, але навіть замочити, миттєво зникаючи в жаскінському роті. Діти були гострими. Їх батьки гризу з сміхом. І кожен запитав, що це чудовий, так смішний, такий голодний собака? І на березі, в кущах, стояв мій бідний, безглуздий червоний друг, спокійно кажучи, "Це не шахта". Не шахта. . . ?

Шент Олександр.