Ранок Дівчина

7:00. Перша сигналізація.
Вимкніть, притулок! Де пекло ти?! Хто навчив вас таким непристойним звуком до пекти, мій цереблюм буде лопатися! Німці, фашисти, Сименов зробив катування російських людей. Хр.

7-10, друга сигналізація.
Що? Ху? Я змія. Шукаю, я отримую. Ні, ви знаєте, що? Я не буду працювати сьогодні. Я хворий, я отримав висип на моєму тілі- Ні, моя труба лопнула і всю квартиру затоплена- Бабця зламала її нога-сестра. Вогонь. Наші сусіди зловили вогонь. Ні, бомба висаджувалася в в'їзді і кожен був евакуйований в своїх піжами. Я не можу прийти до роботи в моїй папімасі-- Я мав нещасний випадок, але я в шоку, я повинен лежати. Діарея. Я вкрита діарею, я не можу рухатися далі від тяги до 10 метрів. Хрррр-р-

7-15, третя сигналізація.
О, мій Бог, ви всі отримали мене! Я отримую! Вгору. Я знову лежав. Три або чотири: остаточно вгору, Хеллоуїн! Складання. Де? Ох, тубик. Села------ Хр-р-о Майже впав. Вгору. Я захоплю всіх.

7-20 ванна кімната.
Привіт, стара леді в дзеркалі. Де мій паспорт 24? Це тітка 40. Надія Костянтинівна Крупська. Що таке підсвічування ванної кімнати? Цей прищ вийшов. Привіт, buddy, я маю інтерв'ю сьогодні. Душ. Аах! Вимкніть гарячу воду!

7:25 v 7:30 ванна кімната.
Свята хати! !-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

7:30 в 7:35, в передпокої.
Щоб отримати фен і покласти голову вниз. Тепер я збираюся взяти фен, заглуши його, і я збираюся зробити свою фантазію стрижки. Ось ми йдемо. Про нас Тепер ми висихаємо наші голови.

7:35 в 7:50 в передпокої.
Який час це, будь-який час? Аах! Отримайтеся 20 хвилин! Fryer, розетка, sushim! Пошкоджено, це брудно. Шит, як завжди! Ну, ебать ви, висихати себе! Маскара. Відьма! Зроблено! Шит, сором'язливість, shit!

7:50 v 8:30 перед шафою.
Де ти з, речі? Чому ти все? Ніщо носити. Це багато ситу! Я був в цьому вчора, я повинен поголити ноги в цьому - я буду замерзнути в це, це не достатньо, він вже немодний, о, я знайшов його. Ні, не маю правого мішка для нього. Я блю! Це над. Який ще є?

8:30 v 8:35. хаотичний рух навколо квартири.
Мама!!! Я пізно! Де телефон зарядний пристрій? Пошкодження, ключі. Де ти пішов? Аах! Я вбити тебе!

8:35-8:45. Методичний рух в квартирі.
Гарний, спокійний. Ми зараз знайдемо. Де я можу поставити їх? Усе! Ключі? О, мій Бог, я пізно, ти! Я думаю про це пізніше. Гаразд, я пішов.

8:45 в передпокої.
Ну, що це, ви можете розслабитися, це все ще пізно- Добре, стара жінка з гніздом на голові. Побачити вас завтра!